دادستان تهران:

در جنگ اقتصادی است، راهبردها نیز باید تغییر کند

کدخبر: ۲۷۰۷۰۴
اقتصادنیوز؛ عباس جعفری دولت‌آبادی، دادستان تهران با اشاره به تشدید تحریم‌ها و جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، بر لزوم تغییر راهبردها در سال ۹۸ تاکید کرد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا؛ نشست پیشگیری از جرایم مرتبط با سرقت با حضور سردار رحیمی فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ، رئیس پلیس آگاهی تهران، سرپرستان نواحی دادسرای تهران، قضات شعب ویژه سرقت و فرماندهان پایگاه­‌های آگاهی تهران بزرگ در پنجم اسفند­ماه به ریاست جعفری دولت آبادی دادستان تهران برگزار شد.

دادستان تهران

جعفری دولت­‌آبادی در این نشست با اشاره به تشدید تحریم‌ها و جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، بر لزوم تغییر راهبردها در سال ۹۸ تاکید کرد.

وی با اشاره به نقش شرایط اقتصادی بر ایجاد ناامنی و تلاش دشمن برای دامن زدن به اعتراضات در سال آینده، افزود: برخی پدیده­‌های اجتماعی مانند گرانی­ کالاها، افزایش جرایم در حوزه سرقت را در پی داشته؛ لذا باید در این خصوص تدابیری اندیشیده شود؛ تا امنیت عمومی مختل نشود.

دادستان تهران تاکید کرد: در سال آینده باید راهبردها و اولویت قائل شدن برای اجرای طرح‌های دولت به­‌گونه‌ای باشد که موجب امیدواری مردم شود.

جعفری دولت‌­آبادی با تاکید بر انجام اقدامات انقلابی و جهادی در حوزه معیشت مردم توسط قوه مجریه، اظهار داشت: زمای که کشور درگیر جنگ اقتصادی است، راهبردها نیز باید تغییر کند؛ به عنوان مثال طی هشت سال دفاع مقدس با عملیات­‌های به­‌موقع، طرح‌های دشمن خنثی می‌­شد و این اقدامات موجب افزایش اعتماد و امید مردم به نظام گردید.

دادستان تهران ایجاد امید در مردم، افزایش اعتماد به مسئولین نظام و تقویت کارآمدی را از مهم­ترین مواردی دانست که در این برهه از زمان می­بایست بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

وی با تاکید بر لزوم افزایش کارآمدی در مجموعه قضایی و انتظامی گفت: مردم باید از مراجعه به مراجع قضایی و پلیس نتیجه بگیرند و نباید ناکارآمدی برخی دستگاه‌­ها تاثیر سوء و نامطلوب بر روند اقدامات دستگاه‌­ها داشته باشد.

جعفری دولت‌­آبادی مجموعه قضایی و انتظامی را از سرگردان کردن ارباب رجوع و امروز و فردا کردن در انجام کارها برحذر داشت و اعلام داشت: این قبیل رفتارها توجیهی ندارد و قابل پذیرش نمی‌­باشد.

دادستان تهران با تاکید مضاعف بر انجام اقداماتی در راستای جلب اعتماد عمومی، به گلایه‌های مردم در حوزه سرقت اشاره کرد و این گزاره که دستگاه قضایی سارقین را آزاد می­‌کند، را نادرست خواند و اظهار داشت:، اما مردم در عین حال انتظار اقدام قاطع دارند و نباید تصور نمایند که دستگاه قضایی و پلیس با سارقان برخورد نمی‌کند.

جعفری دولت‌­آبادی با یادآور شدن این موضوع که نظارت و بازرسی­ باید جدی گرفته شود، این موضوع را از موثرترین اقدامات در رابطه با جلب اعتماد مردم دانست.

دادستان تهران به حضور پرشکوه مردم در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن اشاره کرد و گفت: اقدامات مسئولان باید به­‌گونه­‌ای باشد که حضور مردم در صحنه تداوم یابد.

وی افزود: با توجه به این­که تهدیدهای اقتصادی محور در سال ۹۸ ادامه خواهد یافت، تمرکز بر جرم سرقت راهبردی ضروری است که باید مورد توجه قضات دادسرا و فرماندهان پلیس قرار گیرد.

جعفری دولت‌­آبادی خاطر نشان کرد: انتظار می­رود اقدامات نظارتی دستگاه­‌های اجرایی و قضایی در حوزه جرایم و مسائل اقتصادی بیشتر شود و امیدواریم با همکاری بسیج محلات به ویژه در شرق استان تهران بتوانیم اقدامات شایان توجهی در حوزه پیشگیری از ارتکاب جرم سرقت انجام دهیم.

دادستان تهران با تاکید بر ضرورت تشکیل و راه‌­اندازی شعب ویژه سرقت در نواحی دادسرا اظهار داشت: از اعطای مرخصی به سارقین حرفه­ای خوداری شود.

وی با اشاره به طرح دستگیری محکومان متواری تصریح کرد: تهیه دستورالعمل سرقت و تمرکز بر اقدامات پیشگیرانه در دستور کار پلیس و سایر دستگاه­‌های مرتبط قرار گیرد و معاونین و دادستان­‌های شهرستان در حوزه پیشگیری فعال­تر باشند.

دادستان تهران اظهار داشت: تجربه اخیر در پرونده­‌های اقتصادی نشان می‌­دهد هرگاه دستگاه قضایی و پلیس نسبت به موضوعی متمرکز شوند، به نتایج قابل قبولی دست خواهند یافت؛ در مورد سرقت نیز باید از طریق ایجاد شعب ویژه این امر تحقق یابد.

جعفری دولت­‌آبادی از سرپرستان نواحی خواست که در تمام نواحی با مسئولین پلیس و بسیج در مناطق خود پیرامون جرم سرقت جلسه برگزار کنند و در اسفند­ماه بر روی جرم سرقت تمرکز نمایند.

وی با اشاره به موفقیت دادستانی تهران در اجرای کامل بخش رد مال پرونده گروه امیر منصور آریا، اظهار داشت: پرونده‌­های رد مال باید مدیریت شود و در جهت اجرای کامل احکام مربوطه اقدامات موثر صورت گیرد.

دادستان تهران افزود: با مجرمین سابقه‌­دار برخورد قاطع شود و کشیک‌­های چهارشنبه سوری و ایام تعطیلات نیز برقرار شود و نسبت به اجرای صحیح کشیک‌­ها نظارت لازم صورت گیرد.

جعفری دولت‌­آبادی به لزوم انجام اقدامات فوق‌­العاده در پرونده­های مهم اشاره کرد و گفت: در پرونده‌هایی همچون باقری درمنی و مظلومین، برخورد قاطع صورت گرفت و مردم با اجرای این احکام امیدوار شدند.

دادستان تهران برضرورت سرعت، دقت، شفافیت و قاطعیت در برخورد با سارقین و پرونده‌­های مهم تاکید کرد و گفت: با همکاری دستگاه قضایی و پلیس و تمرکز بر مبارزه با این­گونه جرایم، کسانی که برای ایجاد یاس و ناامیدی در مردم نقشه کشیده‌­اند، ناکام خواهند ماند. دکتر جعفری دولت آبادی آقای نشیبی معاون دادستان تهران را به عنوان سرپرست دادسرای ویژه سرقت در شرق تهران معرفی کرد. این دادسرا به پرونده‌­های سرقت در نواحی ۴، ۷، ۸ و ۱۴ رسیدگی خواهد کرد.

سردار رحیمی فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ با اشاره به افزایش ۱۲ درصدی کشف جرم کلانتری‌ها نسبت به سال گذشته، گفت: این موضوع حکایت از آن دارد که ما توانسته­‌ایم از ظرفیت­‌های مغفول در کاهش جرم سرقت به خوبی استفاده کنیم.

سردار رحیمی افزود: پلیس آگاهی با مجرمان باندی و حرفه‌­ای برخورد قاطع و قدرتمندانه‌­ای دارد و این روند ادامه خواهد داشت؛ به طوری که همکاران ما ۹۰ درصد کار اطلاعاتی و ۱۰ درصد کار عملیاتی انجام می­‌دهند و بر همین مبنا واحد تجسس کلانتری‌ها تقویت شده است.

فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ اظهار داشت: با دستگیری ۵۹ هزار و ۹۹۲ نفر سارق در یازده ماهه نخست سال جاری، بالغ بر ۱۴۵ هزار فقره سرقت کشف شده است و این امر موید افزایش ۱۰ درصدی کشف سرقت است.

وی با تاکید بر ورود جدی و میدانی در بخش پیشگیری از وقوع جرم، تصریح کرد: بخش خصوصی و دستگاه‌­های دولتی در بخش هزینه­ و نصب دوربین برای افزایش احساس امنیت، به نحو مطلوب همکاری نمی‌­کنند.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید