واکنش کیهان به احتمال کاندیداتوری علی مطهری برای ریاستجمهوری
به گزارش اقتصادنیوز، این روزنامه در ادامه نوشت: وی در مصاحبه با شفقنا و در پاسخ این سؤال که «آیا برای کاندیداتوری ریاست جمهوری به شما درخواستهایی هم شده است؟ چون برخی جلساتی هم گذاشتهاند. اما نسبت به شما چه اندازه این درخواستها مطرح بوده است؟»، وی میگوید: برای ریاست جمهوری که از بسیاری افراد درخواست بوده و هست. درباره من هم بوده است. صحبتهایی وجود دارد ولی من جایی وارد شدهام که احساس ضرورت کردهام و احساس اینکه از غیر من برای اینکار برنمیآید. فکر کردهام این کار غیر از من برنمیآید و کسی دیگر نیست و باید وارد شد.
وی میافزاید: کاندیداتوری مجلس نیز به همین دلیل بود من احساس کردم کارهایی میتوانم انجام بدهم که از دیگران برنمیآید لذا برای مجلس هشتم به همین صورت ورود داشتم و در مجلس نهم نیز اتفاقاتی افتاده بود که اگر نمیآمدم نوعی عقب نشینی تلقی میشد چون اصولگراها من را از لیست حذف کرده بودند که آمدم و مستقل ورود کردم و رای آوردم و یا برای نایب رئیسی وقتی احساس کردم که من رای داشته باشم و اگر نیایم برخی از افرادی که احساس میکنم تندرو هستند ممکن است رای آورند آمدم لذا اگر کسی همفکر من بود و میدانستم رای میآورد نمیآمدم من اگر آزاد باشم در مقام یک نماینده معمولی بهتر میتوانم کار کنم. ولی حس کردم اگر نیایم تندروها میآیند و به همین دلیل آمدم. در بحث ریاست جمهوری هم همینطور است. باید به شرایط آن روز نگاه کنیم و ببینیم چه افرادی در میان کاندیداها وجود دارد. افراد تندرو داریم یا افراد خوشفکری داریم که رای ندارند یا مثلا اگر احساس کنم آنجا جایی است که باید بیایم و ممکن است من رای داشته باشم ولی کسی دیگر رای ندارد در چنین شرایطی ممکن است حضور پیدا میکنم. «به صورت مستقل» حالا ببینیم چه میشود.
اظهارات متوهمانه علی مطهری در حالی است که دولت و رئیسجمهور مورد حمایت وی، اکنون تورمی بیسابقه را در کنار رکود اقتصادی و سوءمدیریت شدید برجای گذاشته و بنابر تضرع علی صوفی وزیر دولت اصلاحات، محبوبیت عمومی آن زیر 10 درصد است. بنابراین باید به علی مطهری گفت فعلاً پاسخگوی همین دولت و رئیسجمهوری که هزینههایش را به مردم تحمیل کردهاید، باشید، تا بعد.
علی مطهری از جمله بزک کنندگان توافق یک طرفه برجام با وجود بیاطلاعی از محتوای آن بود.