قیمت هر کیلو پل گیشا چقدر است؟

کدخبر: ۲۹۰۸۰۹
اقتصادنیوز :معاون فنی و عمرانی شهردار تهران گفت :پل گیشا بخشی از تاریخ مهندسی شهر ماست. اگر بخواهیم آن را به عنوان آهن قراضه بفروشیم، قیمت آن کیلویی هزار تومان می شود

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر ،صفا صبوری دیلمی  در خصوص جزئیات پروژه جمع آوری پل گیشا و احداث زیرگذر گفت: این پروژه سه قسمت دارد، بخشی که در زیرزمین در حال انجام است، بخش سطح زمین که همتراز اتوبان چمران خواهد بود و بخشی هم در بالای سطح زمین انجام می شود. قسمت زیرزمین ارتباط شرق و غرب را به هم وصل می کند و معکوس پلی است که در حال حاضر ما مشغول جمع آوری آن هستیم. این زیرگذر نیز دسترسی شرق و غرب را فراهم کرده اما پل تنها در هر بخش دو لاین داشت، ولی زیرگذر سه لاینه است و ترافیکی که باریک شدن عرض در این محدوده ایجاد می کرد، با تعریض زیرگذر بهبود خواهد یافت.

وی ادامه داد: پل گیشا به دلیل قدمتی که داشت از لحاظ بارهای لرزه ای مقاوم نبود و در پایش هایی که انجام شده بود، مشخص شد پل ایمن و قابل اطمینان نیست، می توانستیم پل را تقویت کنیم اما نمی توانستیم آن را تعریض کنیم، بنابراین بهبود ترافیکی در منطقه ایجاد نمی شد.

معاون شهردار تهران با تأکید بر اینکه زیرگذر این محدوده تا ۱۱ ماه آینده تکمیل خواهد شد، گفت: تمام تلاش خود را می کنیم که تا پایان سال این پروژه به سرانجام برسد اما زمان پیش بینی شده برای تکمیل زیرگذر بدون در نظر گرفتن موارد غیرقابل پیش بینی ۱۰ تا ۱۱ ماه است.

وی در پاسخ به این پرسش که با آغاز سال تحصیلی جدید و افزایش بار ترافیکی شهر تهران پیش بینی لازم برای ترافیک این محدوده شده است، گفت: بخش همتراز با سطح زمین این پروژه تا مهرماه به نتیجه خواهد رسید و بخشی از مردم که قصد تردد شرقی-غربی ندارند و می خواهند چمران را به سمت جنوب یا شمال بروند، مشکل دسترسی هایشان حل خواهد شد، بنابراین بخشی از بار ترافیکی منطقه تا مهرماه کاهش پیدا می کند.

صبوری دیلمی در خصوص اینکه برخی احتمال داده اند این پل پس از جمع آوری دوباره نصب نخواهد شد، گفت: این سازه بخشی از تاریخ مهندسی شهر ماست. اگر بخواهیم آن را به عنوان آهن قراضه بفروشیم، قیمت آن کیلویی هزار تومان می شود اما ما در این محدوده حدود ۴ تا ۵ پل عابر پیاده می خواهیم که می توانیم با بازگرداندن قسمت هایی از این پل، این نیاز را برطرف کنیم. این مسیر دیگر محل تردد خودروها نخواهد شد، بلکه مسیر دوچرخه، فضای بازی کودکان، کافی شاپ و در مجموع به فضای مکث تبدیل خواهد شد که احتمالاً برای این پروژه از سرمایه گذاری بخش خصوصی استفاده شود.

وی با اشاره به بار ترافیکی این محدوده گفت: طی یکی دو هفته ابتدایی هر پروژه تا زمانی که مردم مسیرهای جدید خود را پیدا کنند و شرایط زندگی خود را با پروژه وفق دهند، آشفتگی هایی داریم اما به تدریج مردم از سفرهای غیرضروری در این محدوده خودداری می کنند و مسیرهای جدید را جایگزین می کنند. ما نیز در مدیریت شهری هر روز به دنبال روش هایی برای کاهش بار ترافیکی این محدوده هستیم. به طور مثال به تازگی در جنوب نواب مسیر کندرو را افتتاح کردیم که می تواند در بار ترافیکی چمران تأثیرگذار باشد. تمام تلاش ما این است که مردم کمتر در ترافیک بمانند اما ایمنی برای ما در اولویت است و اگر حادثه ای روی این پل اتفاق می افتاد، قابلیت جواب گویی وجود نداشت.

صبوری دیلمی با اشاره به رصد دائمی پل های پایتخت گفت: در تهران بیش از ۷۰۰ پل وجود دارد که دائماً مورد رصد و ایمن سازی هستند. امسال در کنار ساماندهی پروژه گیشا ۱۰ پل مقاوم سازی می شوند، سال گذشته ۸ پل ایمن سازی شد و در کل پروژه ایمن سازی پل های پایتخت، پروژه ای دائمی در تهران است.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید