مصباحی مقدم: رئیسجمهور شدن احمدینژاد نتیجه کنار گذاشتن جامعه روحانیت بود
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرآنلاین، حجت الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم سخنگوی جامعه روحانیت در بخشی از گفتگوی خود به ریشه اختلافات در بین اصولگرایان اشاره کرد و گفت: اگر برگردیم به انتخابات سال ۹۲ و حضور آیت الله مهدویکنی را به یاد بیاوریم، میبینیم که جامعه روحانیت مبارز، نتوانست در حمایت از هیچ یک از کاندیداها به جمع بندی برسد دیدید که کاندیداهای اصولگرا، ائتلافی تشکیل داده و به میدان آمده بودند ولی آن را هم نتوانستند به سر انجام برسانند به این دلیل که به اعتقاد بنده این کار درست هدایت نشد. این ائتلاف بدون ارتباط با روحانیت شروع شد و بدون این که از سوی روحانیت نقشآفرینی صورت بگیرد، به ناکامی منتهی شد. برهمین اساس نتیجه روشنی هم در انتخابات به وجود آمد و جریان اصول گرا دچار یک باخت بزرگ شد.
وی ادامه داد: در آن انتخابات جامعه روحانیت، محور نبود. هرجا که جامعه روحانیت محور بود، موفقیت هم به دنبال آن بود. هر جا که جامعه روحانیت محور نبود، ما با تشتت، تفرق و ناکامی روبهرو بودیم.
مصباحی مقدم گفت: حرف من این است که حضور یا عدم حضور آیت الله مهدوی کنی نبود که بخواهد در محوریت جامعه روحانیت تعیین کننده باشد. حتی با حضور ایشان این محوریت کنار گذاشته شد.
احمدینژاد برآیند جریان اصولگرا نبود بلکه نتیجه محوریت نداشتن جامعه روحانیت بود
سخنگوی جامعه روحانیت گریزی نیز به انتخابات سال 84 زد و گفت: در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۴ هم این اتفاق افتاد؛ یعنی جریان اصول گرا، جامعه روحانیت مبارز را محور قرار ندادند. البته آقای ناطق نوری به میدان آمد که این حرکت را هدایت کند؛ اما به این حرکت وفاداری نشان داده نشد و نتیجه این شد که کاندیداهای متعدد پیدا کردیم و در دور اول انتخابات هیچکس به نتیجه نرسید. رقابت، میان آقای هاشمی و آقای احمدی نژاد بود، در دور دوم آقای احمدی نژاد پیروز شد اما فراموش نکنیم که احمدی نژاد برآیند اساسی جریان اصول گرا نبود. این هم نتیجه عدم محوریت روحانیت مبارز در انتخابات ریاست جمهوری بود.
از زمانی که احزاب جدید اصولگرا کوس استقلال زدند، تفرقه شکل گرفت
مصباحی مقدم با انتقاد از نسل جدید اصولگرایان، گفت: بگذارید روشن و شفاف بگویم جبهه پیروان خط امام و رهبری همواره و دائما برای فعالیتهای سیاسی و انتخاباتی، به سمت جامعه روحانیت مبارز اقبال نشان داده است اما احزاب جدیدی که جوان بودند و به میدان آمدند، کوس استقلال زدند و گفتند که خودمان میتوانیم به ائتلاف و نتیجه برسیم. از زمانی که چنین نگاهی پدید آمده است، ما شاهد تفرق و تشتت در جریان اصول گرا هستیم.