ساخت فصل دوم «عصر جدید» برای زمستان ۹۸
به گزارش اقتصاد نیوز و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، نشست خبری عوامل برنامه «عصر جدید» با حضور احسان علیخانی، آریا عظیمی نژاد، سید بشیر حسینی، امین حیایی و ایمان قیاسی در مرکز همایشهای صدا و سیما تا دقایقی دیگر آغاز می شود.
احسان علیخانی تهیهکننده و کارگردان برنامه «عصر جدید» در این نشست گفت: به طور مشخص در برنامه فینال درباره استعدادیابی صحیت می کنیم، فراتر از ارسال ویدئو چند مرحله داریم و تصویر ارسالی یک شخص تا تصویر او در فینال نشانگر تفاوت چشگمیر است.
وی با بیان اینکه تیمی ۷ نفره در استودیو، راستی آزمایی ویدئو را با واقعیت تطبیق داده و زیر نظر مربی جلو می رفتند، افزود: ما دو باشگاه مهارت برای بچه ها گذاشتیم و اینکه تصور شود کسی یک ویدئو ارسال کند و روی صحنه بیاید، اینطور نبوده است.
علیخانی ادامه داد : بسیاری از این بچه ها تا به حال تهران نیامده و جلوی دوربین قرار نگرفته بودند، روی آن ها کار می شد تا شرایط آنها برای روی صحنه رفتن فراهم شود.
وی گفت:برنامه «عصر جدید» یک برنامه استعداد یابی عمومی است و من تصور میکنم برای این برنامه فراتر از ضبط یک برنامه تلویزیونی وقت گذاشته شده است.
علیخانی درباره فصل جدید برنامه گفت: قرار است به نفر اول تا پنچم، ۵ اعتبار تخصصی از سوی برنامه به آن ها داده شود تا بعد از این برنامه رها نشوند. شعار ما رسیدن بوده و با مشورت داوران، اعتبار تخصصی به بچه ها برای توسعه استعداد و توانایی آن ها داده می شود و قطعا یک همکاری یک ساله ها با آن ها داریم و در فصل جدید از آن ها دعوت به کار می کنیم.
وی ادامه داد : باید این بچه ها مسیر خود را با قدرت ادامه دهند و نباید رهایشان کرد، برای فصل جدید صحبتی شده است، این سخت ترین کار زندگی من بوده زیرا موضوعات برای کار زیاد است اما برای زمستان ۹۸ فیلمبرداری این برنامه را آغاز می کنیم.
علیخانی در خصوص رای داوران گفت : چند نکته در برنامه ما وجود دارد اینکه حضور میزبان در برنامه به عنوان وکیل بچه ها هستند. دیگری بحث ها و گفت و گوها بعد از اجرا است و این گفت و گو کمکی به آن ها خواهد کرد و دیگری گفت و گو با مهمان های برنامه است. در خصوص داوری باید بگویم که ۴ داور ما با ذائقه مختلف هستند و در بعضی موارد چالش هایی بین آنها ایجاد می شد. در مرحله دوم داورها یک نفر را حذف می کردند و اگر این اتفاق نمی افتاد، ماجرا را مهیج نمی کرد.
وی ادامه داد : برخی مواقع توقعاتی از ما دارند و ما را با آموزش و پرورش و وزارت علوم اشتباه می گیرند البته ما آمادگی داریم که با سازمان ها و نهادها همکاری در زمینه استعدادیابی داشته باشیم. روزی که قرار شد من این برنامه را بسازم حتی یک نفر به من نگفت که این خوب است همه گفتند این برنامه جوابگو نیست و ریسک نکن ولی از جایی به بعد تصمیم گرفتم این کار را انجام دهم.اگر توانسته باشیم حسی را درخصوص استعداد بچه ها برانگیخته کنیم، اتفاق خوبی افتاده است.
علیخانی در خصوص استفاده از استعداد یابی های رایج دنیا و استفاده از محتویات آماده که کشورهایی دیگر انجام داده اند، بیان کرد : فکر می کنم ماجرای استعداد یابی قدمت ۷۰ ساله دارد و در کشورهای مختلف انجام می شود و این ساختار برنامه سازی جواب داده است، اگر بخواهیم نگاه کپی داشته باشیم همه برنامه ها کپی است ولی ما چقدر می توانیم آن را بومی و متناسب با فرهنگ خود کنیم. ما به نسبت دوره های اول که هر کشور این برنامه ها را برگزار کرده، جلو هستیم.