استقرار پلیس امنیت اقتصادی به معنای امنیتی کردن اقتصاد نیست!
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرگزاری مهر، سردار علی مویدی در نشست ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز که با حضور آیت الله رئیسی رئیس قوه قضائیه برگزار شد، با اشاره به دو مرحله خدمتش در هرمزگان، اظهار کرد: بخشی از قاچاق کشور از مسیر هرمزگان انجام می شود.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در سال 81 دستور تشکیل ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز را صاد فرمودند، افزود: در فرمان رهبری تاکید ویژه ای بر هوشمندانه برخورد کردن با قاچاق کالا داشتند.
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور با یادآوری اینکه تا سال 92 فاقد قانون خاص مبارزه با قاچاق کالا و ارز بودیم، بیان کرد: از سال 92 قانون ویژه کالا و ارز با 12 آیین نامه و دستورالعمل ها به تصویب رسید.
وی با ذکر این نکته که در این قانون فصل خاصی به عنوان پیشگیری دیده شده است، عنوان کرد: متاسفانه تجارت ما آلوده است و دلیل آن عدم توجه به امر پیشگیری بوده است.
سردار مویدی ادامه داد: در سال 97 رویکرد ما براساس قانون و با تاسی از فرمان مقام معظم رهبری بر محور پیشگیری قرار دادیم و معتقدیم برای اینکه تجارت ما شفاف باشد باید لکه ننگ قاچاق را از بین ببریم.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون شاهد پویایی و تحرک در سیستم اداری هستیم، گفت: راهبرد کلان ما در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز رویکرد تحولی در سیستم اداری است.
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد: با به سرانجام رساندن سامانه ها، 60 تا 70 درصد امر مبارزه به سامان می شود.
وی گفت: انصافا امروز انسجام خوبی بین دستگاه های متولی امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز بوجود آمده است.
مویدی افزود: بیش از دو هزار پرونده قاچاق کالا به ارزش ریالی بیش از هزار میلیارد تومان در دستگاه قضایی روی هم انباشته شده بود که امروز به عنوان اولویت در دستور کار قرار دارد.
وی با بیان اینکه حضور سپاه در امر مبارزه با قاچاق سوخت در آب های آزاد بنا به مصوبه شورای عالی امنیت ملی بوده است، تصریح کرد: اقداماتی که طی این مدت صورت گرفته در طول عمر انقلاب بی سابقه بوده است.
سردار مویدی همچنین به مصوبه استقرار پلیس امنیت اقتصادی در گمرکات اشاره کرد و گفت: نخستین یگان امنیت اقتصادی در بندر شهید رجایی مستقر شد و نگاه ما از این اقدام، امنیتی کردن اقتصاد نیست بلکه ارتقاء امنیت اقتصادی است.