چرا مراسم اسکار باز هم بدون مجری برگزار میشود؟
به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از ایسنا، علاقهمندان به سینما برای دومین سال پیاپی مراسم پر زرق و برق اعلام برندگان اسکار که با حضور ستارههای سینمایی برگزار میشود را بدون حضور یک مجری تماشا خواهند کرد، اتفاقی که «کری برک» رئیس شبکه تلویزیونی ABC در توئیتر خود نوشت: انتظار داریم امسال نامزدهای بسیار تجاری را در کنار عناصر فوقالعاده دیگری در مراسم داشته باشیم و تمام تلاشمان این است که دوباره مراسم سرگرمکنندهای تدارک ببینیم.
رئیس شبکه ABC آمریکا که حق پخش مراسم اسکار را در اختیار دارد پیش از این نیز در ماه مارس ۲۰۱۹ در مصاحبهای با هالیوود ریپورتر اشاره کرده بود که احتمال آن زیاد است که در جوایز اسکار آتی دوباره فرمول موفق سال گذشته را تکرار کنیم.
سال گذشته مراسم اسکار ۲۰۱۹ پس از حواشی که برای کوین هارت پیش آمد و کنار گذاشته شدن او در نهایت بدون مجری برگزار شد و نکته جالب اینجاست که با ۲۹.۶ میلیون مخاطب تلویزیونی نسبت به سال ۲۰۱۸ که جیمی کیمل مجری بود، ۱۲ درصد رشد مخاطب را به ثبت رساند.
در سال ۲۰۱۸ دومین رکورد کمترین بیننده تلویزیونی این جوایز از سال ۱۹۷۴ تاکنون با ۲۶.۵ میلیون مخاطب به ثبت رسیده بود و در رده بازه سنی ۱۸-۴۹ سال نزدیک به ۶.۸ میلیون ریزش مخاطب داشت و به همین دلیل شبکه ABC فشار زیادی روی آکادمی اسکار وارد کرد تا در با ایجاد تغییرات این جوای را دوباره به روندی مثبت بازگرداند.
امسال نیز به لطف حضور فیلمهای معروفهای محبوبی چون «مرد ایرلندی»، «جوکر»، «اَنگل»، «جوجو ربیت»، «روزی روزگاری در هالیوود» و «داستان ازدواج»، آکادمی اسکار نگرانی زیادی ندارد و با اتکا به همین ستارهها احتمالا تجربه موفقی چون سال گذشته در جذب مخاطب و برگزاری مراسم بدون مجری خواهد داشت.
نامزدهای نهایی نود و دومین دوره جوایز سینمایی اسکار روز ۱۳ ژانویه (۲۳ دیماه) مشخص و مراسم اعطای این جوایز نیز ۱۰ فوریه (بامداد دوشنبه ۲۱ بهمن) برگزار خواهد شد.