عارضه کرونا تا آخر عمر باقی میماند
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اسپوتنیک، کالبد شکافی افراد فوتی ناشی از کووید-۱۹ نشان داد که این ویروس باعث آسیب جبران ناپذیری به ریه ها و سیستم ایمنی بدن می شود. حتی اگر بیمار نیز درمان شود، آسیب به بافت ریه تا ابد با او باقی خواهد ماند. یکی از عارضه احتمالی، تنگی نفس است.
پنگ ژیونگ کارمند بیمارستان ژون ژنان گفت: "تأثیر کووید-۱۹ بر روی بدن انسان شبیه به ترکیبی از عفونت های حاد تنفسی ویروسی (به طور خاص سندرم حاد سارس و ایدز است)، زیرا هم به ریه ها و هم به سیستم ایمنی بدن آسیب می رساند.
دکتر پنگ اندکی پس از انتشار مقاله توسط لیو لیانگ، پزشک کالج پزشکی تونگ جی در دانشگاه علوم و فناوری هوآژونگ، اظهار نظر خود را ارائه داد. تیم لیانگ کالبد شکافی از نه بیمار کروناویروس را که در فوریه درگذشتند انجام دادند.
دکتر پنگ گفت: نتایج کالبد شکافی که لیو به اشتراک گذاشته است به من الهام دادند. بر اساس نتایج آنها، معتقدم اکنون مهمترین اقدام در مرحله اولیه بیماری برای محافظت از ریه های بیماران استفاده از فیبروز غیر قابل برگشت است.
فیبروز ریوی تشکیل بافت زخمی در ریه ها است که در تنفس آزاد اختلال ایجاد می کند. چنین تغییرات پاتولوژیکی در یک زمان در قربانیان سارس و نشانگان تنفسی خاورمیانه یا مرس در عربستان سعودی مشاهده شد.
براساس مجله پزشکی Lancet، امسال، سی تی اسکن ۸۱ بیمار مبتلا به کرونا ویروس در ووهان نشان داد "ظهور تغییرات بینابینی حاکی از پیشرفت فیبروز است".
در حال حاضر بیش از ۹۵ هزار مورد آلودگی به ویروس جدید در جهان تأیید شده است. بیش از ۳ هزار نفر در اثر کووید-۱۹ جان باختند.