گوترش زنگ خطر درباره کرونا و تبعات آن را به صدا درآورد
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل، کوید ۱۹ را بدترین بحران جهانی از زمان پایان جنگ جهانی دوم در ۷۵ سال قبل تاکنون دانست و درباره تبعات آن و اینکه سبب درگیری و جنگ بشود، هشدار داد.
وی افزود: کرونا که در اواخر سال گذشته میلادی از چین شروع شد و به اپیدمی جهانی تبدیل شد، بدترین بحران جهانی از زمان تاسیس سازمان ملل در سال ۱۹۴۵ محسوب می شود.
گوترش تاکید کرد: علت این است که کرونا بیماری است که همه دنیا را تهدید می کند و دیگر اینکه تبعات اقتصادی آن به رکودی منجر خواهد شد که شاید ما در گذشته نزدیک مشابه آنرا ندیده ایم. جمع این دو و خطر بروز درگیری و تنش و خشونت های فزاینده، موضوعی است که سبب این نگرش می شود که با بحران بسیار سخت و دشواری از زمان پایان جنگ جهانی دوم روبرو هستیم.
دبیر کل سازمان ملل در ادامه اعلام کرد: این بحران همبستگی جهانی و کنار گذاشتن اختلافات را طلب می کند. باید بازی های سیاسی را فراموش کنیم. جامعه بین المللی همچنان از تحقق همبستگی مطلوب فاصله دارد و همه تدابیری که تا به به امروز اتخاذ شده است از سوی کشورهای پیشرفته برای حمایت از شهروندان و اقتصادشان بوده است.
گوترش از نبود بسته کمک جهانی به کشورهای در حال توسعه برای غلبه بر کرونا سخن گفت و اینکه برای مقابله با تبعات کرونا بر کسانی که کارشان را از دست داده اند و شرکت های کوچک که در معرض نابودی هستند و کسانی که فرصتی برای بقا ندارند، بسته کمک جهانی نیست.
وی افزود: ما به کندی در مسیر درست حرکت می کنیم اما ما به تحرک بیشتر اگر بخواهیم کرونا را شکست دهیم نیاز داریم. دنیا امروز به ادوات مالی ابتکاری برای اینکه کشورهای در حال توسعه بتوانند با این بحران کنار بیایند، نیاز دارد.