چین؛ همچنان رکورددار حضور در ماه
به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از خبرگزاری فارس، لندر و کاوشگر چانگ ای چهار کار خود را برای روز هفدهم قمری در حاشیه ماه پایان دادند و به این ترتیب رکورددار حضور در ماه شدند.
ماهنورد چین که یوتو نام دارد تاکنون ۴۴۸ متر در حاشیه دور ماه حرکت کرده و قصد دارد شمال غربی و سپس جنوب غربی را هدایت کند تا اکتشافات علمی خود را ادامه دهد.
به گزارش اداره ملی فضایی چین، لندر و کاوشگر چانگ ای چهار کار خود را برای هفدهمین روز قمری به پایان رساندهاند و به دلیل کمبود انرژی خورشیدی به حالت خفته تغییر یافتهاند.
کاوشگر Chang'e-۴ در چین در تاریخ ۸ دسامبر ۲۰۱۸ پرتاب و نخستین فرود نرم در دهانه فون کارمن در حوضه قطب جنوب-آیتکن در حاشیه ماه در تاریخ ۳ ژانویه سال ۲۰۱۹ انجام شد.
ماهنورد Yutu-۲ بسیار طولانیتر از عمر طراحی سه ماهه خود کار کرده است و به طولانیترین ماهنورد جهان تبدیل شده است.
یک روز قمری برابر با ۱۴ روز بر روی زمین است؛ کاوشگر چانگ ای چهار به دلیل کمبود انرژی خورشیدی در طول شب قمری به حالت خفته تغییر مکان میدهد.
وظایف علمی مأموریت چانگ ای چهار شامل انجام مشاهدات نجومی رادیویی با فرکانس پایین، بررسی زمین و فرمهای زمینی، تشخیص ترکیب مواد معدنی و ساختار سطح کم عمق قمری و اندازه گیری تابش نوترون و اتمهای خنثی است.
چین قصد دارد نخستین کاوشگر مریخ و کاوشگر چانگ ای ۵ را نیز عرضه کند تا نمونههای قمری در اواخر سال جاری به زمین بازگردد.
در طول هفدهم قمری ، ماهنورد Yutu-۲ اکتشاف خود را به شمال غربی محل فرود کاوشگر ادامه داد و دادههای علمی جدیدی را کشف کرد.