محققان چینی داروی درمان کرونا را تولید کردند
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر ، محققان دانشگاه پکن دارویی را آزمایش کرده اند که نه تنها زمان بهبود از عفونت کووید۱۹ را کاهش می دهد، بلکه ایمنی کوتاه مدت در برابر این ویروس به وجود می آورد.
سانی شی مدیر مرکز نوآوری های پیشرفته برای ژنومیک این دانشگاه به خبرگزاری فرانسه می گوید: این دارو به طور موفقیت آمیز روی حیوانات آزمایش شده است. هنگامیکه ما آنتی بادی های خنثی کننده را به موش های مبتلا به ویروس کرونا تزریق کردیم، پس از ۵ روز بار ویروسی بدن آن ۲۵۰۰ واحد کاهش یافت. این بدان معنا است که داروی مذکور تاثیرگذار است.
این دارو از آنتی بادی های خنثی کننده ای ساخته شده که همکاران شی از خون ۶۰ بیمار بهبود یافته کووید۱۹ ایزوله کردند. این آنتی بادی ها به وسیله سیستم ایمنی بدن افراد برای جلوگیری از ابتلای سلول های بدن تولید می شود.
تحقیق این گروه از پژوهشگران روز یک شنبه در نشریه Cell منتشر شده و نشان می دهد با استفاده از آنتی بادی ها می توان درمانی بالقوه برای درمان عفونت کووید۱۹ و کوتاه تر کردن دوره بهبود از آن به وجود آورد.
شی در این باره می افزاید: تخصص ما ایمونولوژی با ویروس شناسی نیست بلکه ژنومیک های تک سلولی است. هنگامیکه ما متوجه شدیم با کمک روش ژنومیک تک سلولی می توان یک آنتی بادی خنثی کننده کووید۱۹ یافت، بسیار خوشحال شدیم.
به گفته او این دارو در سال جاری و در زمان شیوع احتمالی و دوباره ویروس در زمستان آماده خواهد بود. شی در این باره گفت: ما مشغول برنامه ریزی برای آزمایش های بالینی هستیم. این آزمایش در استرالیا و چند کشور دیگر انجام می شود زیرا تعداد مبتلایان کووید۱۹ در چین کاهش یافته است.
چین هم اکنون ۵ واکسن بالقوه ویروس کرونا ساخته که در مرحله آزمایش بالینی هستند.