آموزش و پرورش تهران: امتحانات پایه نهم و دوازدهم حضوری برگزار میشود
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرآنلاین، مسعود ثقفی سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران در برنامه گفتوگوی اجتماعی رادیو گفتوگو با موضوع «اپلکیشن شاد و چالشهای خانوادهها»، در پاسخ به این پرسش که «چرا صدای واحدی از ستاد ملی کرونا یا آموزش و پرورش نمیشنویم؟»، اظهار کرد: در شرایط کرونا باید به نوعی با روشهای نوین، آموزش را ادامه می دادیم و بنای ما بر این نبود آموزش را تعطیل کنیم و اتفاقاً در آموزش و پرورش صدای واحدی داشتیم.
وی ادامه داد: برنامه ما از اول مشخص بود و همان را اعلام و پیگیری کردیم که آموزشها به شکل غیر رسمی و غیر حضوری تا زمان امتحانات ادامه پیدا کند البته در بسیاری از مدارس شهر تهران، آموزشها بسیار فراتر از اپلیکیشن شاد پیشرفت و بسیاری از معلمان به صورت آنلاین از طریق ابزارهای دیگری که در اختیار داشتند، این کار را انجام دادند و آموزشها را رها نکردند.
ثقفی درباره امتحانات دانشآموزان توضیح داد: در خصوص امتحانات، روال ما کاملاً مشخص بود و در پایه نهم که دانشآموزان بحث انتخاب رشته را دارند و پایه دوازدهم که موضوع امتحان نهایی و گرفتن دیپلم است، مقرر شد آزمونها به شکل حضوری برگزار شود.
سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران افزود: درباره اپلیکیشن «شاد» و آن دسته از دانشآموزانی که به هر دلیل دسترسی به آن را نداشتند یعنی ابزار تکنولوژی و امکانات مخابراتی در دسترس آنها نبود، اعلام کردیم دانشآموزان حضور پیدا کنند و رفع اشکال صورت گیرد تا برای امتحانات آماده شوند.
وی خاطرنشان کرد: از اول اسفند با پدیدهای مواجه شدیم که موجب تعطیلی مدارس شدذ و راهکاری که برای رفع این مشکل و عدم دسترسی به دانشآموزان ارائه شد، استفاده از آموزشهای تلویزیونی و مجازی بود.
ثقفی ادامه داد: با آزمون و خطا با روش آموزش الکترونیکی پیش رفتیم اما قصه اصلی ما مربوط به دانشآموزانی بود که دسترسی به اینترنت و فضای اپلیکیشن «شاد» نداشتند و تلاش کردیم برای این دانشآموزان، آموزش حضوری داشته باشیم.
وی درباره اینترنتی که وزارت ارتباطات برای بچهها اختصاص داده است، گفت: فکر میکنم اپلکیشن «شاد» به گونهای نیست که میزان مصرف اینترنت دانشآموزانی را دچار مشکل کند و یا نیاز به حجم بالایی از اینترنت داشته باشد.
سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران افزود: برای آموزشها هم کافی است دانش آموز یک ساعت در روز وارد شبکه شاد شود و بعد از برگزاری آزمون بیرون بیاید.
وی یادآوری کرد: ما نام حضور دانشآموز را در مدرسه، بازگشایی مدارس میگذاریم، اما همه مدارس را باز نکردیم بلکه برای رفع اشکال بود و در دو پایه نهم و دوازدهم باید در امتحانات حضوری شرکت کنند.
ثقفی افزود: ثبتنام سال آینده نیز فقط برای پایه اول ابتدایی که سنجش سلامت دارند، صورت میگیرد یعنی ثبتنام سایر مقاطع تحصیلی بعد از گذران امسال به صورت خودکار در همان مدرسه انجام میشود و نیازی به حضور دانشآموز نیست.
وی درباره بعضی صحبتها در مورد بازگشایی مدارس توضیح داد: آمادهسازی نسبی باید برای دانشآموزانی که نیاز به آموزش حضوری داشتند و از راه مجازی نتوانستند مرتبط شوند، انجام میشد؛ یعنی تمام این مقدمات برای این کار فراهم شد و فقط برای دانشآموزان بازمانده از تحصیل بود.