حضور دانشآموزان با ماسک و دستکش در امتحانات نهایی+ تصاویر
به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از تسنیم، پیش از این وزارت آموزش و پرورش با ابلاغ پروتکل بهداشتی به مدارس، ضوابط برگزاری امتحانات نهایی را اعلام کرده بود که براین اساس حضور دانشآموزان و عوامل اجرایی با ماسک در حوزههای امتحان الزامی بود.
بررسیهای ما از دو مدرسه که حوزه امتحانات نهایی دانشآموزان است نشان میدهد که دستورالعملهای بهداشتی در حال اجراست.
صندلی دانشآموزان با فاصله از یکدیگر چیده شده است، تمام عوامل امتحان از ماسک و دستکش استفاده میکنند و حضور دانشآموزان با ماسک الزامی است.البته استفاده از دستکش الزامی نبوده و با اختیار دانشآموزان انجام میشود.
نماینده بهداشت نیز با حضور در حوزههای امتحانی ضمن تذکر به دانشآموزان از آنها میخواهد که تجمع نداشته باشند و در صورتی که دانشآموزی ماسک خود را دربیاورد به او تذکر میدهد.
موضوع دیگر ارائه دستکش به دانشآموزانی است که بدون دستکش در جلسه امتحان حاضر شدهاند البته تمام دانشآموزان با خود ماسک به همراه داشتند.
دانشآموزان هنگام ورود به حوزه امتحانی باید دستهای خود را با محلول مخصوص ضدعفونی کنند.
طبق پروتکل بهداشتی برگزاری امتحانات باید تب سنجی در حوزههای امتحانات نهایی برای شناسایی موارد مشکوک انجام شود که این مورد در دو حوزه امتحانی که ما بازدید داشتیم، اجرا نمیشد.
موضوع دیگر این است که بیشتر دانشآموزان هنگام نوشتن سؤالات دستکشهای خود را در میآورند، به گفته آنها داشتن دستکش و پاسخ به سؤالات دشوار است حتی برخی دانشآموزان میگویند که امتحان دادن با ماسک هم آسان نیست.
محمد محسن بیگی مدیرکل دفتر تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش نیز گفته است: دانشآموزانی که با داشتن گواهی پزشکی نتوانستهاند در امتحانات نهایی شرکت کنند، با اعلام زمان از سوی کمیته سنجش میتوانند در آزمونی که هماهنگ برگزار میشود، شرکت کنند.
محسن بیگی تصریح کرد: در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا تعداد حوزههای امتحان نهایی را از ۳ هزار پایگاه به ۶ هزار و۵۰۰ پایگاه افزایش دادیم البته این در حالی است که بعضی مکانهای برگزاری امتحانات به دلیل عدم امکان رعایت پروتکلهای بهداشتی از لیست حوزهها حذف شدند.
وی از حضور یک مراقب سلامت در هر حوزه خبر داد و افزود: در همین راستا حضور افراد متفرقه در فضای برگزاری امتحانات ممنوع و مراقبین حوزهها نیز به طور ویژه انتخاب میشوند.در روز تنها یک آزمون برگزار میشود لذا دانشآموزان حداقل وسایل را با خود دارند، حوزهها نیز میزبان دانش آموزان چندین مدرسه هستند و بچهها باید به تدریج به حوزه امتحانی وارد و خارج شوند و همچنین از سرویسهای تجمیعی جهت رفت و آمد استفاده نشود.
مدیرکل سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: مدیران مدارس بیشترین دغدغه را برای نگهداری از سلامت دانشآموزان شان دارند لذا در ارزیابیهایی که داشتیم مشخص شد بیش از ۸۰ درصد از دانشآموزان توصیههای بهداشتی را رعایت میکنند و با مراقبت فردی در مدرسه حضور پیدا میکنند.
وی در رابطه با نحوه شکایت خانواده از مدارسی که پروتکلهای بهداشتی را رعایت نمیکنند، اظهار کرد: در تمامی مدارس مسئول حوزه و مدیر حوزه حضور دارند بنابراین اگر والدین، دانشآموزان ویا همکاران فرهنگی به موردی برخورد کردند ابتدا باید به مدیر حوزه امتحانی یا به اداره آموزش و پرورش مناطق گزارش کنند.