آیا تمدنهای جهان باستان، توسط انفجار اتمی نابود شدند؟
به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از فرارو، در آسیا که قدیمیترین نسل بشر در آن زندگی میکرد هم نشانههایی وجود دارد؛ که جذابیتش از افسانههای مایایی بیشتر است. یکی از قدیمیترین تمدنهای بین النهرین که سومریها بودند هم افسانههایی وجود دارد که خدایانی فرازمینی به نام آنوناکی داشتند.
آنوناکی، آنونا، انوناکو، آناناکی، آنکی و… نام گروهی از خدایان بین النهرین میباشد. مانند تمدنهای اکدی، سومری، آشوری و بابلی.
آنوناکی به معنای فرزندان شاهزاده یا فرزندان آنو است. در بعضی از ترجمههای حماسه گیلگمش آنوناکی بنام “ارواح بزرگ” نیز شناخته شده است.
بر طبق اسطوره شناسی جهان آکسفورد، آنوناکی: «خدایان بسیار کهن و اولیه سومری هستند؛ آنها خدایان باروری جهان زیرین نیز میباشند، که در نهایت به عالم مردگان ربط پیدا میکنند، جایی که مردگان مورد قضاوت قرار میگیرند و نام آنها از خدای قدیمی آسمان که آنو (آن) نام دارد گرفته شده است.»
در کتیبهها و الواح گِلی سومریان، چه نوشته شده است؟
قبل از توضیح در مورد آنوناکیها بهتر است به مستنداتی که از الواح گلی دوران سومری به دست آمده اشارهای داشته باشیم. تا ذهنتان برای شناخت بهتر آنوناکی آمادگی پیدا کند.
_در بسیاری از اشیا کشف شده در عراق امروزی انها را با شکل و شمایل عجیب توصیف کردند و اعتقاد داشتند از ستارهها امدند یکی از نکات جالب در تصاویر سومری شی شبیه ساعت مچی روی دست انوناکی هاست.
رمزگشایی رازی چند هزار ساله
طبق تفسیر سیچین از لوحهای یافته شده، انوناکیها از سیارهای که مداری ۳۶۰۰ ساله دارد امده بودند و خارج از منظومه شمسی است.
زکریا سیتچین با رمزگشای لوحهای سومری به این نتیجه رسید که حدود ۴۴۵۰۰۰ سال پیش فضانوردان سیارهای ناشناخته در جستجوی طلا به زمین آمدند. پس از فرودی ناموفق در یکی از دریاهای زمین، تا ساحل قدم زنان ادامه دادند و در آنجا “اریدو” (خانهای در دوردست) را به پا کردند. مدتی بعد اریدوی تازه تاسیس به یک پایگاه ماموریتی کامل با یک مرکز کنترل ماموریت، یک ایستگاه فضایی، فعالیتهای معدنی و حتی پایگاهی بین راهی در مریخ دگردیسی پیدا کرد.
نیاز به نیروی کار، آنها را مجبور کرد تا از مهندسان ژنتیک برای خلق انسانهای اولیهی کارگر، استفاده کنند.
با توجه به «نظریه فضانوردان باستانی» و حلقه گمشده در «نظریه تکامل انسان» و همچنین داستانهای آفرینشِ کتب مقدس در همه جای جهان و سومر باستان، احتمال زیاد آنها تغیرات ژنتیکی روی انسان این گونه خاص و هوشمند انجام دادند. بدین طریق که با دستکاری ژنتیک بر روی انسانهای اولیهای که در زمینه میزیستهاند، موجودی هوشمند که قابلیت انجام کارهایی که به او محول میشد را دارا بود، به وجود آمد. آن انسانها، ما هستیم.
آدم در متون عبری باستانی کتاب تورات آدامو نام دارد و در متون سومری به عنوان مرد اول بری انوناکیها به شمار میرود.
محققان الهیات و متخصصان علوم الهی تشخیص داده اند که داستانهای مقدس آفرینش، آدم و حوا، باغ عدن، طوفان نوح و برج بابل همگی برداشتی از متونی اند که هزاران سال پیشتر در بین النهرین به خصوص توسط سومریان نگاشته شده بود؛ و آنها همگی به وضوح بیان کرده اند که سومریان اطلاعات گذشتهی خود را از نوشتههای Anunnaki (آنان که از آسمانها به زمین آمدند) -خدایان باستان-به دست آورده اند. اتفاقاتی که پیش از شروع تمدنها و حتی پیش از زمانی که بشر پا به عرصهی گیتی بگذارد رخ دادهاند.
نتایج یک و نیم قرن یافتههای باستان شناسی در خرابههای آثار باستانی به خصوص در خاورمیانه تعداد زیادی متون تاریخی پیدا شده است؛ این یافتهها فقدان برخی از متون را آشکار میکند؛ متونی که از آنها به عنوان «کتب گم شده» یاد میشود و فقدان آنها در اکثر متون تاریخی ذکر شده یا از دیگر متون مشابه استنتاج گردیده و یا موجودیتشان در فهرست کتابخانههای سلطنتی و معابد اثبات شده است.
بسیاری از داستانهای کتاب مقدس از جمله (شش روز افرینش، داستان ادم و حوا اولیه، داستان طوفان نوح و…) ابتدا در متون لوحهای سومری امده قبل از اینکه دینی به وجود اید.
طبق افسانه زحل مردمان ستارهای برای برداشت مواد معدنی از بردگان زمینی استفاده میکردند.
با توجه به الواح کشف شده از سومریان فرضییه فضانوردان باستانی قوت میگیرد و دیگر نمیتوان داستانهای خدایان فرازمینی که از دوران باستان وجود دارند را دیگر افسانه دانست.
یک نکتهی جالب و عجیب
خب چطور ممکن است، کسی اینقدر عمر کند؟ اما مشابه همین موضوع را در «بایبل» کتاب مسیحیها داریم متوشالح و نوح هر کدوم ۸۰۰ تا ۹۰۰ سال عمر کردند!
توضیحی که نظریه پردازان در این باره میدهند این است که این افراد احتمالا نیمه انوناکی و محصول فرزندی انوناکی بوده! یا بقولی معروف فرزند ستارهای بوده که تعییرات ژنتیکی باعث افزایش عمرشان میشده.
چه بر سر آنانوکیها آمد؟
جالب آنجاست که گروهی از باستان شناسان در یکی از کاوشهای خود در هندوستان، مهرهای ۱۲ هزار ساله پیدا کردند که تصویری عجیب از یک انفجار اتمی را نشان میدهد.
زکریا سیتچین حاصل تلاشهای خود در زمینه رمزگشایی و تفسیر لوحهای سومری را در کتابی با نام «کتاب گمشدهی آنکی» نوشته است که ما به علاقمندان پیشنهاد میکنیم آنرا مطالعه کنند.
اما آیا این روایاتی که در الواح سومری نگاشته شده اند. افسانه اند یا واقعا به موجوداتی فرازمینی اشاره دارند که روزگاری در زمین حکومت میکرده اند؟