تاثیر محیط بر پایداری ویروس کرونا

کدخبر: ۳۴۴۴۷۵
اقتصاد نیوز:مطالعات نشان می‌دهد که شرایط محیطی بر پایداری SARS-CoV-2 تأثیر می گذارد.
تاثیر محیط بر پایداری ویروس کرونا

به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از ایسکانیوز، مطالعه جدید به رهبری «ارمیا ماتسون» محقق دانشگاه مارشال نشان داد که شرایط محیطی بر پایداری ویروس کرونا در مخاط بینی و خلط انسان تأثیر می گذارد.

SARS-CoV-2 ویروسی که باعث بیماری موسوم به کووید-19 می‌شود در رطوبت بالاتر و دمای گرمتر کمتر پایدار است. در این تحقیق SARS-CoV-2 با نمونه های مخاط بینی و خلط گلوی انسان مخلوط و سپس تا هفت روز در معرض سه مجموعه مختلف دما و رطوبت قرار گرفت.

نمونه‌ها در طول مطالعه جمع آوری و از نظر وجود ویروس عفونی و همچنین RNA ویروسی به تنهایی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. RNA ویروسی در طول مطالعه هفت روزه به طور مداوم قابل ردیابی بود، در حالی که بسته به شرایط محیطی ویروس عفونی تقریباً 12-48 ساعت قابل تشخیص بود.

همه‌گیری کووید-19 یادآوری هشدار دهنده است که بیماری‌های عفونی همچنان تهدیدی عمده برای سلامت عمومی هستند و نیاز به تعهد تحقیقاتی پایدار دارند.

ماتسون در مطالعه دوم که در ماه جاری در « Emerging Infectious Diseases» منتشر شد به همراه بخشی از تیم محققان اثربخشی ضد آلودگی ماسک N95 و استفاده مجدد آن در برابر SARS-CoV-2 را ارزیابی می‌کنند. پراکسید هیدروژن تبخیر شده و نور ماوراء بنفش بیشترین تأثیر را داشتند.

نتایج این تحقیق در « Emerging Infectious Diseases» منتشر شده است. ماتسون به دلیل شایستگی علمی، اصالت، طراحی آزمایشی و کیفیت اینکار جایزه دریافت کرد. وی هم اکنون در حال انجام تحقیقات پایان نامه خود در مورد ویروس ابولا در انستیتوی ملی آلرژی و بیماریهای عفونی (NIAID) بخش اکولوژی ویروس است.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید