روشی جدید برای ضدعفونی آمبولانس

کدخبر: ۳۴۶۰۲۹
اقتصاد نیوز:مؤسسه علمی "فراون‌هوفر" در آلمان، تکنیک جدیدی را برای ضدعفونی فضای درون آمبولانس روانه بازار کرده است. این روش بر پایه پرتو فرابنفش عمل می‌کند و به گفته محققان ۹۹/۹۹ درصد باکتری‌ها، میکروب‌ها و ویروس‌ها را از بین می‌برد.
روشی جدید برای ضدعفونی آمبولانس

به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از دویچه وله، در بازار شرکت‌های متعددی محصولات ضدعفونی خود را برای مصرف‌کنندگان عادی و مصارف معمولی ارائه می‌دهند. محصولاتی که گاه به دلیل واردات از شرق دور، بسیار مقرون به صرفه هستند. اما پروتکل‌های بهداشتی برای ضدعفونی مطمئن، سریع و قوی یک آمبولانس الزامات دیگری دارد.

انستیتوی علمی پژوهشی "فراون‌هوفر" در آلمان می‌گوید، برای ضدعفونی فضا و سطوح درون آمبولانس‌ها در همکاری با شرکت بینز BINZ، شرکتی فعال در حوزه تجهیزات پزشکی، آمبولانس و فناوری‌های زیست محیطی، به روش تازه‌ای دست یافته است.

پژوهشگران مؤسسه فراون‌هوفر، از همان ابتدای تحقیق برای رسیدن به راه‌حلی به منظور ضدعفونی این خودروها، پایه و اساس کار را بر استفاده از "لامپ‌های فرابنفش" UVC-LEDs  که در زمینه ضدعفونی و گندزدایی به کار گرفته می‌شوند، قرار دادند. استفاده از لامپ‌های فرابنفش از مزایای بسیاری برخوردار است:

در مقایسه با لامپ‌های بخار جیوه کلاسیک و مقرون به صرفه، این ال‌ای‌دی‌ها در برابر لرزش مقاوم‌اند،

طول موج‌های کارآمدتری برای غیرفعال‌سازی ویروس‌ها و باکتری‌ها تولید می‌کنند

به گونه‌ای بهینه در سیستم روشنایی موجود در آمبولانس جای می‌گیرند

از سوی دیگر با کمک لنزها، می‌توان حوزه‌ی تابش پرتو آنها را به دقت تنظیم کرد

و بالاخره ماندگاری بالا و امکان کنترل میزان پرتوها از دیگر مزایای این گونه لامپ‌ها است.

یک نقطه مثبت برجسته دیگر در به‌کارگیری این روش برای ضدعفونی این است که در این نوع از گندزدایی نه تنها سطوح، بلکه هوای محبوس در آمبولانس هم ضدعفونی می‌شود.

به گفته مسئولان شرکتی که با این مؤسسه علمی آلمان همکاری کرده است، تنها در مدت ۱۰ دقیقه تمامی محفظه داخل آمبولانس به گونه‌ای بسیار کارآمد ضدعفونی می‌شود.

در اولین شبیه‌سازی، مؤسسه فراون‌هوفر توانست اثربخشی این لامپ‌ها را تأیید کند: سطوح موجود در درون آمبولانس تا ۹۹/۹۹ درصد از ویروس‌ها، باکتری‌ها و میکروب‌ها زدوده شدند.

پرفسور آندریاس ونتسل، از مؤسسه فراون‌هوفر، می‌گوید: «سه سال پژوهش و تحقیق، طراحی پیچیده تابش با بهینه‌سازی‌های پیوسته و پیشرفت‌های بدون وقفه در حوزه فناوری ال‌ای‌دی‌های فرابنفش، این امکان را به ما می‌دهد که در نهایت این تکنولوژی را روانه بازار کنیم.»

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    کارگزاری مفید