دریادار سیار درنامه به وزیر بهداشت چه نوشت ؟

کدخبر: ۳۵۱۷۸۳
اقتصادنیوز : معاون هماهنگ‌کننده ارتش با بیان اینکه بیش از ۱۲ هزار نفر از نیروهای ارتش درگیر مقابله با بیماری کرونا هستند،گفت: در دور جدید شیوع بیماری کرونا نامه‌ای برای وزیر بهداشت نوشتیم و گفتیم که مانند قبل تمام نیروها و بیمارستان‌های ارتش در خدمت مقابله با کرونا هستند.
دریادار سیار درنامه به وزیر بهداشت چه نوشت ؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ارتش، دریادار حبیب‌الله سیاری در جریان بازدید از مرکز بهینه‌سازی، نوسازی و ساخت قطعات شهید زرهرن نیروی زمینی ارتش در جمع خبرنگاران گفت: در ابتدا هدف ما از بازدید این بود که توانمندی و تخصص نیروهای این مرکز در حوزه مقابله با کرونا را مورد ارزیابی قرار داده و میزان تولیدات مواد ضدعفونی کننده و ماسک در این مرکز را مورد بازدید قرار داده و آمادگی‌های خود را ارتقا دهیم. این مرکز می‌تواند علاوه بر تامین نیازمندی نیروی زمینی نیاز سایر نیروهای ارتش و سایر نیروهای مسلح را تامین کند و هرجایی که در کشور لازم باشد بنا به تدبیر قرارگاه امام رضا ستادکل و یا ستاد ارتش کمک کند.

سیاری با بیان اینکه تولید ماسک جزو ماموریت‌های مرکز شهید زرهرن نیست، گفت: با استفاده از ظرفیت خالی و بهره‌گیری از توانمندی‌های این مرکز و دستگاه‌های پیشرفته، ظرفیت خوبی برای تولید ماسک با کیفیت استاندارد در این مرکز ایجاد شده است.

وی توجه به قطعه سازی را از تدابیر فرماندهی معظم کل قوا بیان کرد و گفت: در مرکز شهید رهزن قطعات مورد نیاز در نیروی زمینی ارتش با تیراژ بالا در حال تولید است.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با بیان اینکه ما امروز در ارتش با کمک و همکاری صنایع دفاعی، تانک، نفربر، سامانه‌های پدافند هوایی و انواع شناورهای دریایی و هواپیما تولید می‌کنیم، تاکید کرد: این اقدامات در راستای همان دستوراتی است که برای قطع وابستگی تولیداتمان را بجایی برسانیم که پاسخگوی نیازمندی‌هایمان باشد. با توجه به شعار سال امروز مشاهده کردیم که در این مرکز جهش تولید به خوبی در حال اجرا است و قطعات در تیراژ بالا و با کیفیت خوب در حال تولید هستند.

دریادار سیاری با بیان اینکه مرکز شهید رهزن قطعات مورد نیاز بسیاری از شرکت‌های غیرنظامی را هم تولید و تامین می‌کنند، ‌عنوان کرد: پیش از انقلاب مغز متفکر تعمیرات اساسی نیروهای خارجی بودند اما افتخار ما این است که تمام تعمیرات نرم و سخت‌افزاری امروز توسط نیروهای خودمان انجام می‌شود و این از برکات انقلاب است و امروز دست نیاز به سوی هیچ کشوری دراز نمی‌کنیم.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با بیان اینکه استفاده از تجهیزات ساخت داخل از مولفه‌های توان بازدارندگی است، اظهار داشت: ما امروز در ارتش چیزی نداریم که در خارج از کشور تولید شود و درصد خیلی بالایی از تجهیزات ارتش تولید داخل هستند.

سیاری همچنین درباره همکاری با وزارت بهداشت در حوزه مقابله با کرونا گفت: در دور جدید شیوع بیماری کرونا نامه‌ای برای وزیر بهداشت نوشتیم و گفتیم که مانند قبل تمام نیروها و بیمارستان‌های ارتش در خدمت مقابله با کرونا هستند.

وی با بیان اینکه امروز بیش از ۱۲ هزار از کارکنان ارتش برای کمک به مجموعه بهداشتی و درمانی کشور، بمنظور مقابله با بیماری کرونا فعال هستند، گفت: در دور قبل توانستیم بیماری را در پادگان‌ها به خوبی کنترل کنیم و از این ناحیه در رفع آلودگی شهرها کمک خوبی انجام دهیم.

  ‌امیر سرتیپ علیرضا صباحی فرد، فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش، با گرامیداشت پنجم مردادماه سالروز حماسه رادار سوباشی، گفت: سایت راداری سوباشی پدافند هوایی یکی از موثرترین سایت‌های پدافندی در طول هشت سال دفاع مقدس بود این سایت نوک پیکان حملات دشمن بود؛ بیش از ۱۵ استان کشور را پوشش می‌داد و برای این استان‌ها در جنگ تحمیلی اعلام وضعیت می‌کرد.

  فرمانده نیروی پدافند هوایی اظهار کرد: پدافند هوایی در طول هشت سال دفاع مقدس در همه عملیات‌هایی که انجام می‌شد حضور فعال و بی بدیل داشت که از جمله این عملیات‌ها می‌توان به عملیات والفجر ۸ اشاره کرد که در این عملیات پدافند هوایی قدرتمند توانست بیش از ۷۰ الی ۸۰ فروند از انواع هواپیماهای دشمن را سرنگون کند. تجهیزات ما در طول هشت سال دفاع مقدس خیلی نادر بود و ما با همین تجهیزات نادر توانستیم این جنگ را به جلو ببریم.

فرمانده نیروی پدافند هوایی با اشاره به اهمیت سایت رادار سوباشی در ایام دفاع مقدس ادامه داد: بیش از ۱۵۰ بار حمله ناموفق به سایت سوباشی قهرمان نشانه اهمیت این سایت برای ما و برای دشمن بود که هر بار حملات دشمن با غرش موشک‌های پدافند هوایی و سامانه‌های توپخانه‌ای ناکام ماند. اهمیت این سایت برای دشمن به آن اندازه بود که فرمانده نیروی هوایی وقت عراق در رادیو بغداد اعلام کرد: اگر خلبان‌های ما قادر نباشند این سایت را مورد اصابت قرار دهند افتخار نابودی این سایت باید نصیب خود من شود.

امیر سرتیپ صباحی فرد به اتفاقات روز پنجم مرداد سال ۱۳۶۷ اشاره نمود و بیان کرد: از لحاظ چینش تعداد افرادی که باید در اتاق عملیات سایت سوباشی حضور می‌داشتند هفت یا هشت نفر بود، ولی در آن چند روز که متقارن با عملیات مرصاد بود آنقدر شدت حملات افزایش پیدا کرده بود که برای مدیریت بهتر عملیات صحنه نبرد ۱۹ نفر از عزیزان پدافندی در سایت رادار در اتاق عملیات مشغول انجام وظیفه بودند و هنگامی که این سایت مورد اصابت قرار گرفت این ۱۹ نفر به شهادت رسیدند ۱۹ نفری که با توجه به شرایط خاص منطقه می‌دانستند که نتیجه ماندنشان در اتاق عملیات به شهادت منجر خواهد شد. 

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید