سیاستمدار لبنانی: انفجار بندر بیروت، تصادفی نیست

کدخبر: ۳۵۷۷۷۶
رئیس حزب دموکراتیک لبنان ضمن غیرعادی خواندن انفجار چهارم آگوست در بندر بیروت، مقاومت را عنصر حمایتی لبنان خواند.
سیاستمدار لبنانی: انفجار بندر بیروت، تصادفی نیست

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، شبکه «المیادین» گفت‌وگویی با «طلال ارسلان» رئیس حزب دموکراتیک لبنان (از چهره‌های طرفدار مقاومت) در منزلش انجام داده و در این دیدار به مسایل مختلفی با انفجار بندر بیروت در چهارم آگوست، دادگاه بین‌الملل ویژه ترور «رفیق الحریری»، سازش کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی و شکست طرح خاورمیانه جدید پرداخته شد.

انفجار بندر بیروت تصادفی نیست

ارسلان در خصوص انفجار بندر بیروت گفت، آنچه رخ داده غیرعادی است و این انفجار، تصادفی نیست.

وی تاکید کرد، طرح ایده «فدرالیسم» و «بیطرفی» حدود یک سال و نیم است که در لبنان مطرح است اما تأکید بر این ایده پس از انفجار بیشتر شده است.

فرانسه نام سعد الحریری را برای نخست‌وزیری دوباره پیشنهاد نداده است

ارسلان در خصوص تشکیل دولت جدید در لبنان گفت، بحث‌ها هنوز بر سر این است که چه کسی نخست‌وزیر دولت آینده است و هنوز به شکل دولت نرسیده است.

وی افزود، فرانسوی‌ها قصد پیشنهاد نام «سعد الحریری» برای نخست‌وزیری دوباره را ندارند و جایگزین‌هایی مانند «نواف سلام» را پیشنهاد کرده‌اند که البته ممکن نیست.

دادگاه بین‌الملل ترور الحریری ۸۰۰ میلیون دلار به لبنان تحمیل کرد

ارسلان در پرداخت به دادگاه بین‌المللی ویژه رسیدگی به پرونده «رفیق الحریری» نخست‌وزیر پیشین لبنان هم گفت: رفیق الحریری را طی ۱۵ سال تحقیق ، ۳۰ بار کشتند.

وی تصریح کرد، این دادگاه ۸۰۰ میلیون دلار به لبنان تحمیل کرد اما هیچ نتیجه‌ای نداشت.

مقاومت تنها قدرت امروز در لبنان است

ارسلان در ادامه صحبت‌های خود تأکید کرد، مقاومت تنها قدرت امروز در لبنان است و عنصر حمایتی کشور را تشکیل می‌دهد.

وی تجاوز جدید صهیونیستی به لبنان را بعید دانست و گفت، اگر این رژیم قادر به این کار بود آن را انجام می‌داد و منتظر کسی نمی‌شد.

ابراز تأسف از عادی‌سازی روابط

رئیس حزب دموکراتیک سپس از عادی‌سازی روابط امارات با دشمن صهیوینستی ابراز تأسف کرد و گفت، مسأله فلسطین دیگر برای عده‌ای در اولویت قرار ندارد.

وی افزود: دستورکارهایی وجود دارند که می‌خواهند ما را قانع کنند که ایران و سپس ترکیه، خطر موجود علیه کشورهای عربی را شکل می‌دهند و اسرائیل در مرتبه بعدی قرار دارد.

تلاش‌ها برای ترسیم خاورمیانه جدید شکست خورد

ارسلان در پایان ضمن اعلام اینکه طرح «خاورمیانه جدید» شکست خورده، افزود، قطعنامه‌های بین‌المللی، تجاوز سال ۲۰۰۶ اسرائیل به لبنان، سوق دادن عده‌ای از داخل برای ایستادن در مقابل مقاومت، «بهار عربی» و حمله به سوریه تجربه شد اما هیچ کدام به هیچ نتیجه‌ای برای خاورمیانه جدید نرسید.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید