این علائم کرونا را نادیده نگیرید
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از سیناپرس، هر روزه پزشکان مطالب جدیدی درباره کرونا اعلام می کنند و شاهد علائم جدیدی از این بیماری هستیم که گاه نگرانی عده ای را به دنبال دارد. با بیشتر شدن شناخت محققان از ابعاد مختلف این ویروس، علائم احتمالی بیشتری به علائم قبلی اضافه می شوند.
به گزارش msn، سرفه، کوتاه شدن نفس، تب، لرز، درد عضلانی، سرفه و کاهش بویایی و چشایی از جمله علائمی است که از ابتدای شیوع، اعلام شده اما چند علائم پنهان هستند که ممکن است جزء علائم کرونا باشد و شما به آن بی توجه باشید. البته با اطلاع از آنها، جای نگرانی نیست ولی بهتر است نسبت به آنها آگاه باشید.
درد ناگهانی شکمی
شاید بعد از خوردن یک وعده غذا دچار اسهال یا استفراغ ناگهانی شوید که تصور کنید اثرات مصرف آن غذاست، اما واقعیت این است که ممکن است علائمی از ویروس کرونا باشد. بررسی هایی که به تازگی روی بیش از 200 فرد بستری شده در بیمارستانی در چین انجام شده نشان می دهد که از هر 5 مورد بستری به دلیل کووید- 19، حداقل یک نفر علائم گوارشی نظیر اسهال، استفراغ یا دل درد داشته است. این دل دردها معمولا با لرز یا بدن درد همراه است.
احساس گرسنگی نمی کنید
بسیاری از مبتلایان به کرونا با کاهش اشتهایی روبرو می شوند که گاهی آن را طبیعی می دانند. در این بین، برخی بیماران مبتلا به کرونا که کم اشتها می شوند، از دست دادن حس بویایی و چشایی را هم تجربه می کنند و همین عامل را می توان علت اصلی کاهش اشتها در آنها عنوان کرد.
افتادن و از دست دادن تعادل
معمولا سالمندان مبتلا به کووید- 19 ممکن است احساس گیجی کرده و تعادل خود را از دست دهند. محققان دانشگاه بیمارستان لوزان در بررسی علائم سالمندانی که با ویروس کرونا در بیمارستان بستری شده اند، اعلام کرده اند که شایع ترین علامت در این گروه سنی، علاوه بر تب و علائم گوارشی، افتادن و از دست دادن تعادل بوده است.
علائمی مانند سکته مغزی
یکی از علائمی که ممکن است با کروناویروس در افراد بالغ مرتبط باشد، ارتباط میان عفونت ویروسی SARS-CoV-2 و ایجاد لخته های خونی خطرناک در بیمارانی است که معمولا در معرض خطر سکته نبوده اند. لخته های خونی ایجاد شده در بیماری کرونا، خطر سکته مغزی را حتی بدون داشتن سابقه، افزایش می دهد.
جوش هایی مانند آبله مرغان یا یخ زدگی
در برخی بیماران مبتلا به کرونا علائمی از جوش هایی مانند آبله مرغان یا حالت یخ زدگی روی پاها دیده شده که به آن «پای کرنایی» اطلاق می شود اما عارضه شایع نیست. هنوز به درستی مشخص نیست که دلیل ایجاد لخته های پا در این بیماران چیست اما برخی بر این باورند که ویروس در برخی بیماران، سیستم ایمنی را بیش از حد تحریک می کند. این واکنش بیش از حد سیستم ایمنی می تواند جریان لخته شدن خون را در پاها افزایش دهد..