همکاری مستقیم دیوان محاسبات با جوانان و گروههای جهادی برای حفاظت از بیتالمال
وی با اشاره به مشکلات واگذاری کارخانه هفت تپه اظهار کرد: اگر گزارشها و نظارتهای ما به حل مشکلات مردم ختم نشود، ارزشی ندارد. در ماجرای هفت تپه، تصمیم دیوان که ناشی از عملیات تحقیق و تفحص بود، به وزارت اقتصاد ابلاغ شد. وی افزود: 2 سال است که میخواهیم برای یک شرکت تصمیم بگیریم و این یعنی ترک فعل که باید بر آن نظارت شود.
رئیس کل دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه در قانون واگذاریها اشکالاتی وجود دارد که باید اصلاح شود، بیان کرد: بنگاه ها واگذار می شوند اما بعد از آن با مشکلاتی بدتر از قبل مواجه می شوند.
بذرپاش با یادآوری شعار خود در مدیریت جدید دیوان محاسبات مبنی بر دیوان فناورانه مردم پایه اظهار کرد: انجام نظارت دقیق و به لحظه بر پایه اطلاعات مردمی و برای حل مشکلات مردم و به خاطر مردم روح حاکم در دیوان از اصلیترین محورها برای تحقق این شعار است.
وی در ادامه به آسیب شناسی از دیوان پرداخت و گفت: اول خودمان باید حسابرسی عملکرد داشته باشیم و ببینیم چه میزان عملیات حسابرسی و نظارت ما اثربخش بوده است یا چه میزان ترک فعل انجام دادیم که از ترک فعل ما مردم متضرر شدهاند، یعنی جایی که باید نظارت دقیق انجام میدادیم و ندادیم و باعث شد که شرایط اینگونه شود.
رئیس کل دیوان محاسبات کشور افزود: ما در دیوان مدیر شجاع، متین، انقلابی، دقیق، حرفه ای می خواهیم و نباید به اسم انقلابی رفتار کردن به کسی ظلم کنیم و این حق را نداریم.
بذرپاش در این جلسه از مدیران استانی خواست تا مسائل اصلی مردم را در دستور کار خود قرار دهند و وقت خود را به مسائل کم اهمیت صرف نکنند و بر حل مشکلات مردم متمرکز شوند.
وی همچنین تاکید کرد: شبکه مردمی دیوان محاسبات در استان ها به زودی راه اندازی خواهد شد، شبکه ای که متشکل از جوانان و تشکلهای دانشجویی، جهادی و فعالان اجتماعی خواهد بود و آنها به مدد دیوان خواهند آمد تا در پاسداری از بیت المال یاری برسانند.