آیا چشم دریچهای برای ورود ویروس کرونا است؟
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اعتماد آنلاین، یکی از مراحل کلیدی ابتلا به ویروس مرحله ورود آن به بدن است. بیشتر قسمتهای بدن ما با پوست پوشیده شده که همین امر به محافظت از بدن کمک میکند و مانع ورود ویروس یا باکتری میشود؛ اما غشاهای بسیار نازکتری مجاری تنفسی، دستگاه گوارش و چشمها را میپوشانند. نقش این غشاهای نازک این است که چیزهای خارجی مثل اکسیژن، غذا و نور که لازم داریم به بدن ما وارد شوند. متاسفانه ویروسها یاد گرفتهاند که از این نقاط وارد بدن شوند.
به همین دلیل توصیه شده که از ماسک، شیلد و لباسهای محافظ استفاده کنیم. ممکن است گمان کنید که ویروس تنها از طریق هوا منتقل میشود، اما اصلیترین راه رسیدن ذرات به بدن ما از طریق دستهایمان است. از این رو سازمان بهداشت جهانی توصیه کرده که به طور مداوم و به مدت ۲۰ ثانیه دستهای خود را بشوییم تا ویروس از راه چشم، دهان و بینی وارد بدن نشود.
بنابراین منطقی به نظر میرسد که پوشاندن چشم با عینک احتمال انتقال ویروس را پایین آورد. هنگامی که با کسی صحبت میکنیم عینک مانع ورود ویروس به چشم ما میشود. همینطور وقتی که دستهایمان آلوده است عینک باعث میشود کمتر به چشمهایمان دست بزنیم. تا ماه فوریه گزارشهایی درباره کسانی که در محیطهای بهداشتی از عینک استفاده نکردهاند و به کووید-۱۹ مبتلا شدهاند منتشر شده بود. همچنین گفته شد نقاط ورودی بدن (گیرندههای ACE-۲)- که ویروس کرونا به سمت این نقاط جذب میشود- در چشم نیز وجود دارد.