صدیقی امام جمعه تهران: کرونا، بلای خدا و نتیجه گناهان خود ماست
به گزارش اقتصادنیوز ،کاظم صدیقی چهارشنبه شب در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) و در جمع عزاداران حسینی با اشاره به برخی آیات سوره مبارکه حجّ اظهار کرد: همان گونه که قرآن کریم امانت پیامبر (ص) است، این انقلاب اسلامی هم امانت امام (ره) و شهداست و خداوند در قرآن با صراحت به ما دستور می فرماید که باید امانت ها را به اهلش واگذار کرد.
وی افزود: تعبیر «أن تؤدّوا الامانات إلی أهلها» در آیه قرآن بر اساس قرائن مختلف نشان می دهد که این امانات، امانات اجتماعی، سیاسی و حُکومتی است و از این رو اگر ما بخواهیم به افراد بی اعتنای به دین و شرع، رأی دهیم قطعا در پیشگاه خداوند مسؤول هستیم و باید پاسخگو باشیم.
دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر با اشاره به اهمیت انتخابات در نظام مقدس جمهوری اسلامی گفت: سپردن مسؤولیت های مهم به افراد در انتخابات به ما سپرده شده است و باید از خود سؤال کنیم که آیا در واگذاری امانت های مختلف به افراد دقت لازم را داشته و داریم یا خیر.
وی همچنین برکات ولایت فقیه را به وُسعت همه دین دانست و گفت: فراموش نکنیم که این انقلاب شکوهمند به راحتی به دست نیامده که بخواهیم آن را به راحتی از دست دهیم.
صدیقی با پاسداشت مجاهدت همه ایثارگران انقلابی یادآور شد: نمونه این ایثارگری ها، جانبازان اعصاب و روان ما هستند که همچنان خود و خانواده های صبورشان روزگار سختی را می گذرانند.
استاد حوزه های علمیه سپس به مظلومیت این انقلاب در دنیا پرداخت و گفت: باید مجاهدت ها و صبوری ها را ادامه داد، همان گونه که امام راحل (ره) پس از به خاک و خون کشیده شدن مردم در واقعه 17 شهریور فرمودند که دستیابی به تعالی و پیروزی نیازمند تداوم صبوری و مجاهدت است.
صدیقی با اشاره به این که خداوند متعال مالک آسمان و زمین است گفت: انسان باید به این نکته توجه داشته باشد که اعضای بدنش از آنِ خداست، یعنی انسان بداند که مثلا چشم او مالِ خداست و این چشم ها را خدا به انسان داده و در عین حال به او دستور داده تا با این چشم ها، نگاه به نامحرم نکند.
وی با توصیه به این که انسان اجازه هر نوع به دست آوردن و مصرف را در دنیا ندارد اضافه کرد: می بینیم که امروز «رِبا» دنیا را به لجنزار تبدیل کرده و روز به روز فاصله طبقاتی را بیشتر می کند که البته همه این ها به دلیل عدم توجه بشر به دستورات الهی یعنی تجاوز نکردن از حقوق خود و عدم تجاوز به حقوق دیگران است. انسان اگر فهم کند که دلش از آنِ خدا و حرم خداست، آن گاه تلاش می کند تا هر هرزه، پلید یا بیگانه ای را به این حرم راه ندهد.
صدیقی در پایان سخنان خود بیان کرد: باورم این است که این کرونا، بلای خدا و نتیجه گناهان خود ماست. از این رو در این روزها و شب ها باید به این فکر کنیم چه کرده ایم که حرم امام حسین (ع) در ایام اربعین به روی ما بسته شده است؟