اظهارات نگران کننده سازمان جهانی بهداشت درباره کرونا
به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از فارس: «تدرسو آدهانوم»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت روز جمعه از «رشد تصاعدی» موارد ابتلا به بیماری «کووید-۱۹» (بیماری کروناویروس ۲۰۱۹) ابراز نگرانی کرد.
به نوشته خبرگزاری آسوشیتدپرس، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت گفت نیمکره شمالی زمان در برههای حساس از لحاظ مبارزه با بیماری همهگیر جهانی کووید-۱۹ قرار دارد و کشورهای زیادی شاهد رشد تصاعدی بیماران هستند.
مدیر کل سازمان جهانی بهداشت گفت: «کشورهای بسیار زیادی شاهد افزایش تصاعدی موارد ابتلا به کووید-۱۹ هستند و این حالا موجب شده که بیمارستانها و بخش مراقبت ویژه آنها به اتمام ظرفیت پذیرش بیماران خود نزدیک شوند- همه اینها در حالی است که ما تازه در ماه اکتبر قرار داریم.»
آدهانوم در ادامه گفت: «ما از سران کشورها میخواهیم برای جلوگیری از مرگ و میرهای غیرضروری بیشتر اقدامات فوری انجام دهند.»
کرونای جدید یکی از ۷ نوع ویروس شناخته شده «کرونا» است که باعث ایجاد بیماری در انسان میشود. ۴ گونه از این نوع ویروسها علائمی شبیه سرماخوردگی خفیف ایجاد میکنند و سه گونه دیگر باعث ایجاد بیماریهای حاد تنفسی میشوند که در مواردی به مرگ منجر میشود.
سازمان جهانی بهداشت بعد از ابتلای بیش از ۱۲۱ هزار نفر در سراسر جهان به این بیماری آن را «همهگیر جهانی» اعلام کرد.
آمارهای گردآوریشده توسط خبرگزاری فرانسه نشان میدهد این ویروس تا اکنون نزدیک به ۴۲ میلیون نفر را مبتلا کرده و به مرگ دستکم ۱.۱ میلیون نفر منجر شده است.
«ماریا ون کرکوف»، از مقامهای سازمان جهانی بهداشت گفت اوضاع در اروپا «بسیار نگرانکننده» است و بیش از نیمی از تمامی موارد ابتلای ثبتشده در دنیا ظرف ۲۴ ساعت گذشته در این قاره بوده است.