اظهارنظر قابل تامل رییس بیمارستان مسیح دانشوری درباره محدودیتهای کرونا
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، پیام طبرسی رئیس بیمارستان مسیح دانشوری و عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا در گفت و گو با برنامه «تهران کلینیک» رادیو تهران با اعلام تأیید مجوز برای دو داروی گیاهی برای بهبود علائم کرونا توضیح داد: داروهای گیاهی در بسیاری از کشورها از جمله کشور چین مورد استفاده قرار گرفته است اما نکتهای که لازم است بدانیم این است که همه این داروها مکمل هستند و نقش درمانی ندارند. برای بعضی از مردم به اشتباه اینطور تلقی میشود که این داروها، تأثیر درمانی دارند اما اینطور نیست و این داروها تنها در بهبود علائم نقش دارند. این نکته را هم یادآوری میکنم که تا به امروز دارویی که نقش درمانی در این ویروس داشته باشد، در هیچ کجای دنیا کشف نشده است.
رئیس بیمارستان مسیح دانشوری در خصوص آخرین وضعیت فراگیری بیماری کرونا نیز گفت: متأسفانه آمار گویای وضعیت وخیم شرایط کنونی اپیدمی این ویروس هست. ما در یک دوره اوج بیماری و آمار بالای مرگ و میر و ابتلاء به سر میبریم که بخشی از آن به دلیل افزایش در تستهایی است که از بیماران مشکوک به ویروس کووید ۱۹ گرفته میشود. این افزایش تست باعث افزایش موارد مثبت شده و نمیتوان از این آمارها بخصوص در شهرهای بزرگ غافل بود.
وی افزود: نیازمند یک واکنش سریع از سمت مسئولین و مقامات هستیم که از امروز قرار است در بعضی شهرهای بزرگ از ساعت ۱۸ مشاغل دو، سه و چهار به حالت تعطیلی دربیایند و باید دید این محدودیتها میتواند تأثیری در کاهش آمار این بیماری بگذارد یا نه.
طبرسی بیان کرد: در قرارگاه مرکزی ستاد ملی مقابله با کرونا برنامه و اقداماتی قرار است اجرا شود که ۵۰ درصد موارد ابتلاء و ۳۰ درصد موارد مرگ و میر کاهش پیدا کند اما نباید این انتظار را داشته باشیم که تعطیلی از ساعت ۱۸ به بعد به سرعت این آمارها را کاهش دهد. همه این محدودیتها در بازههای زمانی طولانی مدت پاسخگو خواهد بود و ما هم مانند سایر کشورها ملزم به انجام اقدامات مختلف برای مقابله با این ویروس هستیم.
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا ضمن بیان این نکته که کودکان در معرض خطر ویروس کرونا هستند، عنوان کرد: کودکان هم به ویروس مبتلا میشوند اما خوشبختانه در اکثر موارد خفیف هستند و با یک تب یک تا دو روزه بهبود پیدا میکنند. کودکانی که بیماری زمینهای دارند باید مراقبتهای بیشتری از سمت خانوادهها برای آنها انجام شود چون خطر بیشتری از این ویروس آنها را تهدید میکند.
وی در همین خصوص اضافه کرد: کودکان ناقلان خوب اما بدون علامت برای این ویروس به حساب میآیند. در بسیاری از موارد ابتلاء، خانوادههایی هستند که ابتلاء از کودک آنها آغاز شده است یا در بعضی دیگر از موارد ابتلای خانوادگی، پدر و مادر مبتلا با تصور اینکه کودک به ویروس مبتلا نیست، برای نگهداری او را به منزل سایر اعضای خانواده میفرستند، بی خبر از اینکه ناقل اصلی کودک آنها بوده و این کار باعث انتقال ویروس میشود.