پیش بینی یک اصولگرا از قهر مردم تهران با قالیباف
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از برنا، هرچه به انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم نزدیک تر می شویم، تنور انتخابات گرم تر می شود و هر روز رسانهها از احتمال کاندیداتوری یک یا چند چهره سیاسی خبر می دهند. ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضاییه و کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ هم یکی از چهره هایی است که احتمال نامزدی او برای ماراتن ۱۴۰۰ وجود دارد.
بر همین اساس، منصور حقیقت پور، فعال سیاسی اصولگرا، در رابطه با کاندیداتوری رئیسی در انتخابات ۱۴۰۰ گفت: کاندیدا بودن رییسی هنوز جدی نشده است و من هیچ نشانه ای از این حضور او تا اینجا نمی بینم ولی اگر شرکت کند می تواند، کاندیدای جدی اصولگرایان باشد و بر سایر کاندیداهای این جناح ارشدیت داشته باشد و به اصطلاح بقیه را بر سر جایشان بنشاند. اگر رییسی نیایند کسی در آن حد و اندازه نیست.
او افزود: امروز علی نیکزاد، رستم قاسمی، جلیلی، قالیباف و هاشمی به عنوان کاندیدا مطرح هستند. اینکه همه این ها را یک جا جمع کنیم و به نتیجه برسیم کار بسیار سختی است. اما شاید آمدن رییسی بتواند تکلیف بقیه گزینه ها را مشخص کند و حرف آخر را بزند.
این فعال اصولگرا تصریح کرد: به طور کلی اصولگرایان در به وحدت رسیدن نمره خوبی ندارند. من مطمئن هستم که روح مرحوم مهدوی کنی از اصولگرایان ناراضی است. این بزرگوار تا روز آخر تلاش کرد اصولگرایان را به وحدت برساند اما موفق نشد. ایشان نتوانست این آقایان را جمع کند و بر سر یک نفر به اجماع برساند حال که جامعه اصولگرایی مهدوی کنی را در بین خود ندارد.
او تاکید کرد: اما اگر رییسی جدی باشد می تواند با آمدن خود این طیف را منسجم کند و همچنین وحدتی ایجاد کند ولی در غیر این صورت اصولگرایان حداقل سه چهار نماینده خواهند داشت. برای ریاست جمهوری باید هندوانه بریده آورد؛ هندوانه سر بسته به درد ریاست جمهوری نمی خورد. برخی از آقایان آمدند و دیدیم این هندوانه های سر بسته شیرین در نیامدند.
او افزود: رییسی مدت ها دادستان قوه قضاییه بود و امروز ریاست این قوه را بر عهده دارد او هندوانه ای رسیده و خوش طعم است ولی آمدن او به قوه مجریه می تواند، هزینه برای نظام داشته باشد و ما باید مجددا به سمت قوه قضاییه بیاییم و خرج کنیم.
حقیقت پور اضافه کرد: متاسفانه هر کسی به این سو آمده گفته است من ویرانه ای تحویل گرفته ام و هر کسی بیاید باید ترمیم کند. در مورد قالیباف هم، حضور او در انتخابات ریاست جمهوری می تواند موجب قهر مردم تهران با او شود چون تهرانی ها برای حضور در پارلمان به قالیباف رای دادند.
او با بیان اینکه قالیباف گزینه مناسبی برای ریاست جمهوری نیست، تصریح کرد: قالیباف دچار یک پارادوکس هم هست. ما در هفتم خردادماه انتخابات هیات رییسه مجلس را پیش رو داریم یعنی او باید برای هیات رییسه برای دومین سال، به منظور مدیریت مجلس، مشارکت کند که می شود رییس مجلس و در این صورت به ۲۹۰ نماینده مجلس قول می دهد که به عنوان رییس مجلس فعالیت خواهد کرد.
حقیقت پور عنوان کرد: اگر قالیباف تصمیم گرفت به مجلس نرود برای پاستور ذخیره می شود. اما امروز او در مجلس حضور دارد اگرچه از بهارستان تا پاستور راهی نیست و چند دقیقه بیشتر طول نمی کشد ولی برای رد شدن از آن، مسیر سیاسی سنگینی طی خواهد کرد.