سیزدهمین دوره حراج تهران طبق محاسبات پیش نرفت + ویدئو
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اکوایران، در این حراج 55 اثر بیش از میانگینِ برآورد شده چکش خوردند و 22 اثر بالای 1 میلیارد تومان معامله شدند.
فروش 99 درصدی در سیزدهمین دوره حراج تهران
بیشترین رشد قیمت مربوط به آثاری از آیدین آغداشلو، حمید هادی نژاد، میترا کاویان، جلالالدین مشمولی، داور یوسفی، کیومرث هارپا، نیلوفر قادرینژاد، سیامک عزمی و جواد نوبهار بود.
چه عاملی باعث استقبال بینظیر از حراج تهران شد؟
گران ترین آثار حراج تهران
گرانترین آثار چکش خورده در این دوره به ترتیب به آثاری از آیدین آغداشلو، پرویز تناولی، حسین زندهرودی، محمد احصایی و منیر (شاهرودی)فرمانفرماییان تعلق داشت که آثار ارائه شده از آنان را در طی این 13 دوره بررسی میکنیم
12 اثر از آیدین آغداشلو در طی این 13 دوره در حراج تهران چکش خورده است. یکی از آثار ارائه شده از او در شب گذشته با قیمت 12 میلیارد تومان فروخته شد که رکورد گرانترین اثر ارائه شده در حراج تهران را جا به جا کرد.
تناولی از هنرمندان پرکاری است که تا به حال 21 اثرش در حراج تهران به فروش رسیده است. در سیزدهمین دوره از این حراج یکی از آثار ارائه شده از این هنرمند 6 میلیارد و 700 میلیون تومان فروخته شد.
هنرمند بعدی حسینزندهرودی است، از این هنرمند تا به الان 19 اثر در حراج تهران چکش خورده است. در شب گذشته اثر او با قیمت 6 میلیارد و 300 معامله شد.
از محمد احصایی 14 اثر تا به حال در این حراج به فروش رسیده است. قیمت چکش خورده اثر او در شب گذشته معادل 5 میلیارد و 900 میلیون تومان بود.
منیرفرمانفرماییان هنرمندی است که 17 اثرش در حراج تهران به فروش رفته است. اثر ارائه شده از او در شب گذشته با قیمت 3 میلیارد و 600 میلیون تومان چکش خورد.
نمودار 13 دوره گذشته نشان میدهد که این دوره نسبت به دو حراج برگزار شده در سال گذشته رشد 18 درصدی و نسبت به دوره مشابه آن در دی ماه سال 98، رشدی 175 درصدی داشته است که دلیل آن را میتوان ارائه آثار مدرن در کنار آثار معاصر دانست.