خلاقیت مدیران ایرانی مورد توجه ابر برندها
پرهام امیدی با بیان اینکه چاى ماسوله یک نام و نشان ماندگار ایرانى است که تقریبا بیش از یکسال است که وارد بازار ایران شده گفت: این برند از طرحها و تکنیکهاى خلاقى استفاده کرده که شبیه آنرا در جهان و برندهاى بزرگ جهانى از جمله شرکت معتبر توانینگز (Twinings) در انگلیس و شرکت استار باکس (Starbucks) آمریکایى میبینیم.
وی افزود: نوامبر سال ٢٠١٥ شرکت توسعه صنایع غذایى به پخش که صاحب برند چاى ماسوله است قبل از حضورش در بازار ایران، در اقدامى جالب و شگرف، اقدام به برگزارى بزرگترین ضیافت چاى جهان در پایتخت ایران مىکند که در آن با ارسال یک عدد تى بگ چاى به درب منازل تهرانیها رکورد بزرگترین ضیافت چاى جهان را برجای گذاشت. چند ماهى بیشتر از این ماجرا نگذشته بود که شرکت توانینگز در اقدامى مشابه در برخى از مناطق شهر لندن پایتخت انگلیس مبادرت به ارسال دو عدد تى بگ به درب منازل شهروندان مناطق مذکور مىکند.
امیدی تاکید کرد: یک سال بعد شرکت استارباکس آمریکایى در لندن مبادرت به عرضه چاى خود میکند که کاملا مشابه طراحىهاى محصولات چاى ماسوله است. شایان ذکر است که طراحى هاى جعبه هاى ٤٥٠ گرمى و تى بگ چاى ماسوله در حقیقت یک اثر هنرى بر روى کالاى FMCG هست. وی تصریح کرد: این اثر هنرى که زاده هنر دست یک هنرمند ایرانی است نمایى از تصویر کامل عکس شهر تاریخى ماسوله است که با تکنیک عکاسى زنده و نقاشى آبرنگ به صورت یک تابلو هنرى درآمده است که اگر جعبه ها رو کاملا باز کنیم با یک تابلو نقاشى روبرو خواهیم شد. شایان ذکر است که هر طعمى نقاشى و رنگ بندى منحصر بفرد خود را دارد.
امیدی با اشاره به شباهت بسیار زیاد تاکتیک ها و تکنیک هاى ابربرندهاى جهانى در مقایسه با چاى ماسوله خاطرنشان کرد: صرفنظر از اینکه آیا اجراى اینکار از سوى ابربرندهاى جهانى که چندى بعد از چاى ماسوله شبیه به این کار را انجام دادهاند، کاملا اتفاقى ویا تعمدى بوده نمایانگر همسطح و هم فکر بودن تفکر خلاق مدیران ارشد و استراتژیستهاى برندهاى ایرانى از جهانى شدن و قابلیتها و توانایى هایشان در مقایسه با بازیگران جهانى می باشد.
نایب رییس هیات مدیره شرکت توسعه صنایع غذایی بهپخش با تاکید بر اینکه در ایران زیربناهایى وجود دارد که میتوان "ایران" را به عنوان یک برند مطرح کرد، افزود: گرمایى که بین مردمان ایران وجود دارد و زیبایى که طبیعت این کشور دارد بیانگر یک دارایى فوقالعادهاى است که اگر منابع انسانى موجود در خلق سازگارى محصولات با جامعه موفق عمل کنند میتوانند از مرحله برندسازى در کشور به مرحله برندسازى در جهان یا همان ابربرندى ارتقا پیدا کنند.
امیدی در پایان تاکید کرد: ایران به عنوان یک برند درحقیقت یک فرصت است، فرصتى است براى ساخت یک تجارت و کسب و کار پایدار برندسازى در ایران امکان و اجازه استفاده از منابع کشور را به هوشمندان میدهد.
ایرانیان همواره از نبوغ و استعدادهایى برخوردار بوده و هستند که حضور و دستاوردهاى آنان در همه جاى دنیا بارها و بارها دیده شده است و این میتوان زیربناى استوار و محکمى جهت ساخت برندهاى پایدار جهانى باشد.
تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.