فعالیت 112 واحد صنعتی و تولیدی در منطقه آزاد ماکو
اکبر نوبخت با اشاره به اینکه منابع داخلی جوابگوی اشتغال نیست و باید شرایط مساعد برای حضور سرمایه گذار در منطقه را محیا شود، اظهار کرد: سرمایه گذار در جایی سرمایه گذاری می کند که جو حاکم مساعد باشد پس باید در زمینه بستر سازی شود و شهروندان و مسئولان از تنش و ایجاد جو ناآرام پرهیز کنند.
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد ماکو با اشاره به فعال شدن واحدهای صنعتی راکد و نیمه فعال این منطقه، گفت: در حالی که پیش از آغاز به کار دولت تدبیر و امید حدود 40 واحد صنعتی و تولیدی در منطقه آزاد ماکو فعال بود، امروزه 112 واحد در این منطقه فعالیت می کند.
اکبر نوبخت تعداد معادن فعال در منطقه را نیز 14 معدن برشمرد و افزود: در حال حاضر با فعال شدن واحدهای صنعتی و تولیدی منطقه آزاد ماکو، برای 2 هزار و 240 نفر اشتغال ایجاد شده است.
وی میزان سرمایه گذاری در این منطقه را یکهزار و 300 میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: 95 میلیون دلار نیز سرمایه گذاری ارزی خارجی در منطقه آزاد ماکو صورت گرفته است.
به گزارش ایرنا ، معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد ماکو با اشاره به مهمترین سرمایه گذاری های خارجی انجام شده در این منطقه گفت: سرمایه گذاری هندی ها در تولید فروآلیاژ، سرمایه گذاری چینی ها در احداث نیروگاه 1600 مگاواتی در چند فاز و 2 پروژه ترانسفورماتور توزیع روغنی و سیمان ماکو که در مرحله احداث بوده از جمله سرمایه گذاری های بخش خصوصی و خارجی در این منطقه است.
وی با تاکید بر حمایت سازمان منطقه آزاد ماکو از کشاورزان و تولیدات کشاورزی، اظهار کرد: دولت به منظور استفاده کشاورزان از رودخانه های مرزی به این مناطق توجه ویژه دارد و پایاب سد کرم آباد که از سال آینده مورد بهره برداری کشاورزان قرار می گیرد.
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد ماکو در ادامه با اشاره به موقعیت استراتژیک منطقه آزاد ماکو به عنوان یک دروازه ترانزیتی و لجستیکی گفت: احداث شهرک لجستیک ضمن کاهش هزینه و زمان حمل و نقل کالا، فرصت های اقتصادی سودآوری را در توسعه تاسیسات لجستیکی فراهم می آورد.
اکبر نوبخت ارائه خدمات پشتیبانی و حمل و نقل و ترانزیت، تسهیل تجارت و به حداقل رساندن هزینه های حمل و نقل و تمرکز خدمات رسانی را از اهداف احداث شهرک لجستیک عنوان کرد و گفت: شهرک لجستیک در 2 فاز و در زمینی به مساحت 120 هکتار انجام می شود.
به گفته وی مراکزی از جمله انبارهای عمومی، سردخانه، انبارهای تخصصی نگهداری روغن و سنگ های معدنی و ساختمانی، انبارهای کانتینری و آزمایشگاه های مورد نیاز و همچنین تاسیسات رفاهی و خدماتی برای استفاده کنندگان در شهرک لجستیک پیش بینی شده است.
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد ماکو گفت: سرمایه گذار بخص خصوصی با دعوت از مسئولان سازمان منطقه آزاد اقدام به احداث ترمینال چند منظوره نوبت دهی و خدماتی برای رانندگان در مساحت 14 هکتار کرده که شامل بخش های سیستم مکانیزاسیون نوبت دهی، رستوران مجموعه تعمیرگاهی، پارکینگ وسائط نقلیه سنگین و... است.
اکبر نوبخت حجم سرمایه گذاری در این طرح را 400 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: این طرح در سال آینده به بهره برداری می رسد.
تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.