ویژگی های یک فروشگاه اینترنتی عالی برای جذب مشتری

کدخبر: ۲۹۸۹۴۸
اقتصادنیوز: از آنجایی که امروزه کسب و کارها اعم از سنتی و دیجیتال به سمت اینترنتی شدن پیش رفته اند، ­در این مقاله قصد داریم ویژگی­های یک فروشگاه اینترنتی عالی را برای جذب مشتریان بیشتر، بررسی کنیم.
ویژگی های یک فروشگاه اینترنتی عالی برای جذب مشتری

فروشگاه های اینترنتی تسهیلات فراوانی برای مشتریان اینترنتی فراهم آورده­اند. از جمله مزایای آن می­توان به در دسترس بودن آنها از هر نقطه از جهان و در هر ساعتی از شبانه روز اشاره کرد. فروشگاه­های اینترنتی می­توانند پاسخگوی تعداد بیشماری از مشتریان به صورت همزمان باشند و در این مورد هیچ محدودیت و قید و شرطی وجود ندارد ضمن اینکه مشتریان اینترنتی از حق انتخاب بیشتری برخوردار هستند و همچنین این امکان را به خریداران می­دهند که هر چه بیشتر زمان خود را ذخیره کنند.

اما ویژگی های یک فروشگاه اینترنتی خوب چیست؟

  • اجناس

یک فروشگاه اینترنتی خوب باید تنوع زیادی از اجناس گوناکون برای جذب هر چه بیشتر مشتریان و رضایت آنها داشته باشد و تنها محدود به یک زمینه یا کالای خاص نباشد. این اجناس بایستی از جهت نوع و کاربری طبقه بندی شده باشند تا مشتریان بتوانند خریدی راحت و با آرامش انجام دهند. یک فروشگاه اینترنتی خوب و معتبر بایستی اطلاعات متفاوت، درست و دقیقی از اجناس و اقلام از جمله قیمت و سایز، مثلا برای پوشاک و یا وزن برای اقلامی که وزن در آنها فاکتور مهمی می­باشد در اختیار مشتریان قرار دهد چرا که با این کار صاحبان فروشگاه های اینترنتی می­توانند اعتماد و رضایت مشتریان خود را جلب کنند و سطح فروش خود را افزایش دهند.

  • خدمت دهی مناسب به مشتریان و مشتری مداری

یک فروشگاه آنلاین و اینترنتی خوب باید یکسری از خدمات را در کنار فروش اجناس به مشتریان و خریداران خود برای کسب رضایت آنها ارائه دهد. از جمله این خدمات می­توان به سرویس ارسال اجناس به صورت کم هزینه یا رایگان به آدرس درخواستی مشتری اشاره کرد. ارائه خدمات پشتیبانی آنلاین توسط فروشگاه های آنلاین برای پاسخگویی به سوالات گوناگون خریداران اینترنتی نیز گزینه ای دیگر برای خدمت دهی بیشتر به مشتریان می­باشد.

  • ظاهر

ظاهر یک فروشگاه اینترنتی یا به عبارتی دیگر سایت اینترنتی که خدمات و اجناس از طریق آن به خریدارن معرفی و ارائه می شود بایستی در عین کامل بودن، ساده و مشتری پسند باشد.

  • تبلیغات

فروشگاه­های اینترنتی بایستی از طریق تبلیغات از راه­های گوناگون مثلا ارسال پیام کوتاه و یا تبلیغات اینترنتی و یا شبکه­های مجازی به معرفی بیشتر خود بپردازند. یکی از مهمترین تبلیغات برای فروشگاه های اینترنتی، تبلیغات گوگل است. این مورد هزینه بر است ولی تاثیر بسیاری در افزایش رتبه ی فروشگاه (سئو) و جذب مشتری به صورت مستقیم دارد. این امر منجر به افزایش جذب مشتریان و خریداران اینترنتی و همچنین فروش بیشتر می­شود. همچنین اخبار روز و اطلاعات مفید در زمینه خرید و فروش روی سایت فروشگاه آنلاین باید قرار بگیرد.

photo_2019-08-17_12-07-44

  • جلب اعتماد

با افزایش سرعت سایت و در اختیار گذاشتن یک سیستم خرید و فروش و پرداخت آنلاین می­توان اعتماد مشتریان را جلب کرد. همچنین به خریدارانی که در مورد افشای اطلاعات شخصی خود بسیار حساس و نگران هستند بایستی این اطمینان خاطر داده شود که اطلاعات آنها فقط در اختیار فروشگاه اینترنتی خاصی که مشتری اقدام به خرید از آن کرده است، می­باشد و به هیچ وجه این اطلاعات به شخص یا سازمان دیگری ارائه نمی­شود.

راه­هایی برای جذب مشتریان و خریداران بیشتر در فروش های آنلاین

  • در ارتباط بودن مستمر با مشتریان

شما به عنوان مدیر یک فروشگاه اینترنتی بایستی به صورت مستمر و روزانه با خریداران در ارتباط باشید. به آنها نشان دهید که شخصی ثابت قدم و قابل اعتماد در ارائه ی اطلاعات معتبر به مشتریان هستید. در حالی­که سعی می­کنید اطلاعات فروش را به خریداران انتقال دهید آنها را متوجه این مسئله کنید که ادامه و استمرار این ارتباط برای شما مهمتر است و آنچه که شما به دنبال آن هستید رضایت خریداران است.

  • اطلاعات با ارزش در اختیار مشتریان قرار دهید

برای این کار نباید به مشتریان بگویید که اطلاعات من با ارزش هستند بلکه به جای آن می­بایست از خود بپرسید که آیا واقعا اطلاعاتی که من در اختیار مشتریان اینترنتی خود قرار می­دهم مرتبط با نیازهای آن­ها و انگیزشی می­باشند یا خیر؟

  • از محتوای تصویری استفاده کنید

افرادی که یک متن را می­خوانند می­توانند تنها 10% از متن را آن­هم فقط تا سه روز بعد به یاد بیاورند. ولی اگر همان متن با عکس ارائه شود می­توانند تا 65% از آن را به خاطر بیاورند. پس سعی کنید در انتقال اطلاعات برای افزایش سطح فروش از عکس­ها و نمودارها، بیشتر استفاده کنید.

  • انتخاب زمان­بندی مناسب برای تبلیغات

برای مؤثر بودن هر چه بیشتر تبلیغات می­بایست یک جدول زمان بندی مناسب انتخاب کنید که خریدارن مورد نظر شما آنلاین باشند. اگر زمان­هایی را برای تبلیغات انتخاب کنید که مشتریان و خریدارن، آنلاین نیستند عملاً کار چندان با ارزشی انجام نداده­اید.

  • دائما در حال تبلیغات باشید

دائماً در حال تبلیغات و انتقال اطلاعات کالاها و تبلیغات جدید از اجناس و اقلام فروشگاه اینترنتی و کسب و کار اینترنتی خود باشید و به دنبال این نباشید که آیا تبلیغات من در این مرحله بازخورد داشته یا خیر؟ و همیشه امیدوار باشید.

 

فاکتورهای جذب خریداران آنلاین و فاکتورهای جذب خریدارن ثابت آنلاین از دیدگاه مشتریان آنلاین

در دنیای به شدت رقابتی امروز، صاحبان مشاغل، کسب و کار و خرید و فروش­های آنلاین به این نتیجه رسیده­اند که جذب حداکثری از خریداران و مشتریان آنلاین از سخت­ترین کارها می باشد. اما این بدان معنا نیست که این مسئله امری غیرممکن برای خرده فروشان آنلاین و نوپا باشد و یا اینکه برای رسیدن به این مطلوب، فروشندگان آنلاین باید هزینه هنگفتی را در این راه خرج کنند و یا زمان زیادی را صرف کنند. گاهی تغییرات ساده و کوچک می­تواند منجر به تغییرات بزرگی شود.

در اواخر سال 1990، صاحبان کسب و کار اینترنتی و خرید و فروش­های آنلاین هزینه زیادی برای دریافتن این موضوع که چگونه می­توانند مشتریان آنلاین بیشتری را به سایت­های خود جذب کنند، متحمل شدند. خیلی زود آنها متوجه شدند که مشکل تنها جذب بیشتر مشتریان آنلاین نیست بلکه نگاه­داشتن آنها برای فروش­های آینده نیز چالش بزرگ دیگری بود. سوال این بود که چه تاکتیک­هایی می شود برای ترغیب هر چه بیشتر خریدارن اینترنتی و فروش بیشتر انجام داد.

تحقیقات زیادی در این زمینه انجام شد و نشان داد که معیارهای جذب اولیه مشتریان آنلاین مغایر و متفاوت از معیارهای نگه­داری آنها در طولانی مدت است. تحقیقاتی انجام شد که طی آن به بررسی فاکتورهای جذب خریداران اینترنتی از دیدگاه مشتریان می­پرداخت. خریداران اینترنتی ابراز داشتند که خرید آنلاین در پروسه فروش اینترنتی آنها را بسیار خودکفا کرده است. در واقع آنچه که آنها را مستقل کرده بود در اختیار داشتن گستره ی وسیعی از اطلاعات مختلف از فرآیند فروش بود که انتخاب­های گوناگون و متنوعی را در اختیار آن­ها قرار می داد. بنابراین خریداران اینترنتی می­توانستند با تلاش کمتری انتخاب­های بهتری انجام دهند.

یکی دیگر از مسائلی که خریداران اینترنتی به آن اشاره کرده بودند زمان زیاد انتقال اطلاعات، تبلیغات و قیمت گزاف تبلیغات در حالت تبلیغات سنتی بود. اگر مشتری اطلاعات بیشتر و تبلیغات بیشتری می­خواست مجبور به پرداخت هزینه بیشتری بود چرا که در حالت سنتی فضا برای تبلیغات مطرح بود؛ چیزی که در حالت تبلیغات اینترنتی کاملا از بین رفت. همچنین خریداران اینترنتی می­توانستند در مدت تنها 30 ثانیه به آنچه که می­خواستند دسترسی پیدا کنند.

در اختیار داشتن اطلاعات مناسب و معتبر از قیمت اجناس و کالاهای متفاوت به صورت آنلاین و مقایسه آن با اجناسی که خرده فروشان ارائه می­دادند خریداران آنلاین را قادر به گرفتن بهترین تصمیم در مورد خرید خود کرده بود. همچنین تحقیقات در این زمینه نشان داد که قیمت اجناس آنلاین 8 تا 15 درصد پایین­تر نسبت به قیمت اجناس در حالت فروش سنتی بود. ولی آنچه که مشتریان و خریداران آنلاین را به خریداران آنلاین ثابت تبدیل می­کرد، در اختیار داشتن اطلاعات غنی از جهات مختلف فرآیند فروش بود. همچنین تحقیقات نشان داد که مشتریان بعد از مدتی خرید از یک سایت خاص، به مشتریان ثابت آن سایت تبدیل می شدند و رفتار خرید آنلاین آنها تبدیل به یک عادت می­شد.

 

تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید