تشریح برنامه های صندوق سرمایه گذاری معیار

کدخبر: ۳۰۷۸۸۰
گروه بنگاه‌ها- پذیره‌نویسی واحدهای سرمایه‌گذاری «صندوق سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت معیار» در روز نخست عرضه با موفقیت انجام شد و در همین رابطه روز گذشته (سه شنبه) مدیران این شرکت طی نشستی در فرابورس به تشریح اقدامات انجام شده در خصوص راه‌اندازی این صندوق پرداختند.
تشریح برنامه های صندوق سرمایه گذاری معیار

 

به گزارش اقتصادنیوز، در این نشست  با حضور اصحاب رسانه به  پذیره‌نویسی 99 میلیون واحد سرمایه‌گذاری این صندوق در نخستین روز پذیره‌نویسی که 22 مهرماه رخ داد، اشاره شد.

وداد حسینی، مدیرعامل مشاوره سرمایه‌گذاری معیار که در ترکیب هیات مدیره صندوق یادشده قرار دارد، در این باره تصریح کرد: در زمینه مدیریت سرمایه‌گذاری، بالغ بر 250 میلیارد تومان تحت مدیریت سبد این شرکت در حال مدیریت است.

«معیار» از مدیریت صندوق‌های اعتماد ملل و ارمغان یکم ملل آغاز به کار کرد. حسینی با اشاره به این مطلب که معیار سال‌ها در حوزه تحلیل بنیادی و تکنیکال فعالیت‌های بسیاری داشته است، گفت: به واسطه دانشی که طی این سال‌ها در خصوص فعالیت در بازار سرمایه کسب شده است و در عین حال نقش‌آفرینی معیار به عنوان مشاور شرکت‌های بزرگ بورسی، تصمیم بر آن گرفتیم تا به صورت مستقل از بانک‌ها اقدام به راه‌اندازی صندوق سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت کنیم.

مدیرعامل شرکت مشاور سرمایه‌گذاری معیار ادامه داد: این مدل  فعالیت از سوی معیار در بازار سرمایه مختص بر چند صندوق یادشده نیست و در حال مذاکره و اخذ مجوزها برای راه‌اندازی اولین صندوق معدن با ایمیدرو هستیم. همچنین راه‌اندازی نخستین صندوق سیما و صندوق دارو را در دستور کار داریم و بنابراین در سازمان بورس  این مواد را پیش خواهیم برد.

وی یادآور شد: پیش از این «معیار» سد شرکت آسان پرداخت، های‌وب و سامان 24 را برای پذیرش در بورس یاری رساند و اقدامات لازم را برای راهیابی آنها به بازار سرمایه از طریق مشاوره‌های انجام شده، نیز صورت داده است.

از سوی دیگر شهاب‌‌الدین ادیب مهر، مدیر صندوق سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت معیار نیز در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: این صندوق نخستین صندوقی است که اعضای هیات مدیره در آن حضور دارند به طوری که در ارکان صندوق مشاور سرمایه‌‌گذاری معیار نقش متولی را دارد.

وی با اشاره به این مطلب که در تلاش هستیم تا جریان نقدی پایدار ایجاد کنیم، گفت: نرخ بازدهی این صندوق یک تا دو رصد بالاتر نرخ سود بانکی (20 درصد) است.

ادیب‌مهر یادآور شد: این صندوق در حال حاضر 99 میلیون واحدی است و تا پایان سال به 250 میلیون واحد  افزایش خواهد داشت. وی همچنین تصریح کرد: نقدشوندگی واحدها به گونه‌ای است که هر زمان سرمایه‌گذاران اراده کنند می‌توانند از صندوق خارج شوند.

سعید جعفری با تاکید بر رویکرد معیار که بیشتر برپایه تحلیل و ارائه خدمات سبدگردانی است، گفت: بازار سرمایه در حال توسعه است از این رو شکل‌گیری صندوق‌های سرمایه‌گذاری و وسعت بخشی به بازار بدهی می‌تواند به روند توسعه کمک شایانی کند.

مدیر سرمایه‌‌گذاری صندوق سرمایه‌گذاری معیار گفت: در الگوهای جهانی شاهد هستیم که بازار بدهی بین 60 تا 70 درصد بازار سرمایه را تشکیل می‌دهند و تنها 30 درصد آن به سهام اختصاص دارد.

اما سهم بازار بدهی در بازار سرمایه ایران تنها به 8 درصد می‌رسد و همین امر نشان از وجود پتانسیل مناسب دراین زمینه است. وی ادامه داد: پتانسیل جذب نقدشوندگی در سال گذشته بالغ بر 420 هزار میلیارد تومان بود که پیش‌بینی می‌شود امسال به 50 هزار میلیارد تومان افزایش یابد.

سعید جعفری گفت: این ارقام نشان می‌دهد که اقدام معیار در این عرصه می‌تواند نقش ویژه‌ای را در بازار سهام با توجه به رویکرد تحلیلی این مجموعه ایفا کند.

در همین رابطه سعید جمشیدی‌فر رییس هیات مدیره شرکت مشاور سرمایه‌گذاری معیار گفت: صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیازمند مدیریت حرفه‌ای هستند و از جمله امتیازاتی که آنها دارند می‌توان به بهره‌گیری از صندوق‌ها در شرایط پرریسک بازار اشاره کرد. وی معتقد است افراد که ریسک‌پذیر هستند می‌توانند با سرمایه‌گذاری در صندوق که هم از شفافیت و هم نقدشوندگی بالایی برخوردار هستند، بهره گیرند.

جمشیدی فر در خصوص بازدهی صندوق‌ها و سود آنها یادآور شد: مزیت صندوق‌ها صرفه‌جویی در مقیاس و کنترل هزینه‌هاست از این رو صندوق‌ها پل اطمینان بخش در مقابل شوک‌های وارده به بازار سرمایه است و می‌تواند با مراقبت از دارایی‌ها مانع رفتن نقدینگی از بازار سرمایه به بازار پول شود که این امر نیز یکی از اهداف اصلی بازار سرمایه به شمار می‌رود.

تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید