معضل واردات سیگارهای قاچاق برای تولید داخلی

کدخبر: ۳۲۱۲۶۸
گروه بنگاه ها: مدیر عامل دخانیات ایران با حضور سرزده در بازار فروش محصولات دخانی واقع در خیابان مولوی تهران، از نزدیک با فعالین عمده و خرده فروشان محصولات دخانی گفت و گو کرد.
معضل واردات سیگارهای قاچاق برای تولید داخلی

به  گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت دخانیات ایران، سیاوش افضلی دراین بازدید  ضمن بیان مشکلات و دغدغه های خود در این صنف، فضای کسب و کار این حوزه از اقتصاد کشور را به علت ورود محصولات قاچاق ارزان قیمت با حاشیه سود بالا و عرضه نامناسب محصولات داخلی و نبود حاشیه سود مناسب در این محصولات، نابسامان و با معضلات جدی توصیف کرد.

در ادامه بازدید، فعالان بازار از توزیع فراوان و انبوه سیگارهای قاچاق در بازار مصرف کشور و نیز گسترش تولید و فروش برندهای جعلی به نام شرکت دخانیات ایران هشدار دادند و خواهان جلوگیری و ممانعت از تولید و توزیع غیر قانونی این نوع از محصولات شدند که موجبات افت در فروش محصولات تولید داخل را فراهم می سازد.

فروشندگان خواهان توجه جدی مسئولین فروش به نظرات این صنف شدند و اعلام داشتند که شرکت دخانیات ایران به لحاظ قدمت تاریخی حدود یکصد سال و جایگاه مهمی که به عنوان یک شرکت ایرانی در تامین نیاز مصرف بازار کشور دارد، شایسته سهمی به مراتب بیشتر از وضعیت فعلی بوده و تاکید داشتند که کیفیت محصولات و ثبات قیمت در کم شدن قاچاق حائز اهمیت است.

گفتنی است، فعالین بازار فروش محصولات دخانی و فروشندگان رسمی در بازار، خواهان برگزاری جلسه هم اندیشی با حضور مدیر عامل شرکت و مدیران و مسئولین بخش فروش شرکت دخانیات ایران شدند که با استقبال و موافقت  افضلی روبه رو شد. مقرر شد در اولین فرصت این جلسه در محل شرکت دخانیات ایران برگزار و راهکارها برای بهبود شرایط جهت همکاری های بلند مدت و حمایت از اشتغال و تولید داخلی مورد بررسی قرار گیرد.

 

تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.

بازار در یک نگاه
۱۲/۹ ۱۸:۵۳
۶۹,۸۴۲
تومان
equal
۱۲/۹ ۱۸:۵۵
۹۲,۹۵۰
تومان
minus
۱۲/۹ ۱۸:۵۲
۹۷,۲۰۰
تومان
minus
۱۲/۹ ۱۸:۵۴
۶,۶۰۱,۰۰۰
تومان
minus
۱۲/۹ ۱۸:۵۲
۲۸,۷۴۹,۰۰۰
تومان
minus
۱۲/۱۰ ۰۸:۰۰
۲,۸۶۰
دلار
minus
۱۲/۹ ۱۸:۵۳
۷۵,۶۰۰,۰۰۰
تومان
plus
۱۲/۹ ۱۸:۵۲
۴۳,۰۰۰,۰۰۰
تومان
minus
۱۲/۹ ۱۸:۵۲
۲۱,۹۰۰,۰۰۰
تومان
equal
۱۲/۹ ۱۸:۵۲
۱۱,۱۰۰,۰۰۰
تومان
equal
۱۲/۱۰ ۱۸:۰۰
۸۱,۶۹۷
دلار
plus
۱۲/۱۰ ۱۸:۰۰
اتریوم
۲,۱۶۰.۹۲
دلار
plus
۱۲/۹ ۱۸:۵۲
۲۵,۴۵۰
تومان
minus
۱۲/۹ ۱۸:۵۵
۲,۵۶۰
تومان
minus
۱۲/۹ ۱۸:۵۲
پوند
۱۱۷,۸۰۰
تومان
minus
۱۱/۱۳ ۱۲:۱۳
۱۱,۸۰۳
equal
تیتر یک
کارگزاری مفید