شرکتهای استارتاپ از ورود به بورس وحشت دارند
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، سید مهدی علمالهدی معاون فرابورس در میزگرد چالشهای ورود استارتآپها به بورس گفت: در حال حاضر شرایط برای حضور در بورس و فرابورس شرکتهای استارتاپ فراهم شده و شرکتها برای ورود به بورس، میتوانند از ابتدا حداقل الزامات را در نظر بگیرند و صورتهای مالی شفافی داشته باشند. شفافیت صورتهای مالی در آینده میتواند روند ورود به بورس را برای شرکتها تسریع کند، به طور مثال شرکت افرانت ظرف کمتر از سه ماه از زمان اعلام آمادگی تا نهایی شدن فرآیند پذیرش آن وارد فرابورس شد.
وی با بیان اینکه بورس و حضور شرکتها در آن، بقاء و به روز ماندن و اعتبار شرکتها را به همراه دارد، گفت: برای شرکتهایی که از مرحله استارتاپ فاصله گرفتهاند، بازاری در نظر گرفتهایم، تا شرکتها در اندازههای مالی متفاوت بتوانند وارد فرابورس شوند. در این بازار امکان سرمایه گذاری توسط عامه مردم برایشان فراهم نشده است و تنها سرمایه گذاران و آگاهان میتوانند سهام خریداری کنند و در این مقطع شفافیت مالی مهمترین عامل برای بورس است.
قاسم زاده، مدیر عامل افرانت نیز در میزگرد چالشهای ورود استارتآپها به بورس با بیان اینکه به دنبال 6 سال حضور در فرابورس در حال برنامه ریزی برای ورود به بورس هستیم، گفت: ورود به بازار سرمایه با دشواریهایی همراه است، اما محاسن آن از جمله ایجاد امکان مشارکت عموم مردم در شرکت، تسهیل تأمین منابع برای توسعه شرکت، ارزش گذاری واقعی سهامشرکت بر اساس عرضه و تقاضای بازار،افزایش نقدشوندگی سهام شرکت، ارتقای برند و اعتباری که حضور در بورس برای شرکتها به همراه میآورد، این سختیها را برای کارافرینان شیرین میکند.
وی با اشاره به اینکه عمده استارتاپهای بزرگ و مطرح کشور در دیتاسنتر افرانت میزبانی میشوند، گفت: در راستای مسولیت اجتماعی خود و در جهت حمایت از شرکتهای استارتاپ و توسعه کسب وکارهای دیجیتال داخلی در حال تهیه طرحی برای ارائه سرویس و خدمات به شرکتهای نوپا با شرایط ویژه هستیم.