نتانیاهو: بشار اسد دیگر در امان نیست!
![نتانیاهو: بشار اسد دیگر در امان نیست!](https://cdn.eghtesadnews.com/thumbnail/547sdDrB06X2/mW4TY_vzMeEG1fqb61-mcCKrGYGcOSm4SW9Yyhl5b2N1qvFeEPKLcFkzrdrrAcG9cg9gAf9kJWJmze2Es8GZhDlkJqwVKQrtPPHyjU4gwuU,/LYNXNPEE531GC_L.jpg)
به گزارش اقتصاد نیوز، به نقل از ایسنا؛ خبرگزاری رسمی فرانسه اعلام کرد، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در شهر لندن، پایتخت انگلیس مدعی شد: بشار اسد (رئیس جمهور سوریه) و دولتش دیگر در امان نیستند و اگر حملهای را علیه ما آغاز کنند، ما نیروهایش را نابود خواهیم کرد و دمشق از هیچ پاسخ اسرائیلی در امان نمیماند.
نتانیاهو در ادامه بدون اشاره به جزئیات موضوع مدعی شد: رویکرد جدیدی در اسرائیل درباره سوریه در حال اتخاذ است.
این از موارد اندکی است که نتانیاهو شخصا بشار اسد را تهدید میکند، پیش از این تنها وزراء و مسئولان نظامی رژیم صهیونیستی تهدیداتی را علیه اسد مطرح و او را به ترور تهدید میکردند.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه سفرهایش به کشورهای فرانسه و آلمان، در حال حاضر در انگلیس به سر میبرد.
او قصد دارد در این سفرها، مسئولان سه کشور یاد شده را به خروج از توافق هستهای با ایران و ازسرگیری تحریمها علیه این کشور همانند آمریکا ترغیب کند.