بیادی: چند لیستی بودن اصولگرایان در انتخابات مجلس حتمی است
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از انتخاب، در همین راستا، به منظور پیگیری وضعیت و امکانهای پیشروی اصولگرایان در این عرصه، دیدگاه حسن بیادی، فعال سیاسی اصولگرا را جویا شدیم.
از دیدگاه شما اصولگرایان در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به توجه به اسامیای که ثبت نام کردهاند، با لیستی واحد شرکت خواهند کرد یا احتمالا شاهد ارائه چند لیست خواهیم بود؟
با توجه به اوضاع و احوال اقتصادی، سیاسی و اجتماعی کشور چند لیستی شدن در جبهه اصولگرایی و حتی اصلاح طلبان اجتنابناپذیر است.اما علیرغم حضور چندین جبهه سیاسی مخصوصاً احزاب مستقل در انتخابات پیشرو و ارائه چند لیست متفاوت، مجددا میتوان انتخابات را دوقطبی ارزیابی کرد. با وجود اینکه بسیاری معتقد هستند که مردم از اصولگرایی و اصلاحطلبی گذار کردهاند ولی واقعیت این است که همچنان برگزاری انتخابات دو جناحی خواهد بود.
آیا میتوانیم از عدم موفقیت برنامه شورای وحدت برای ایجاد ائتلاف حداکثری میان اصولگرایان سخن به میان بیاوریم؟
هر گروه و جریان سیاسی حق دارد به هر شکلی که رغبت دارد در انتخابات شرکت کند و باید از تلاش آنان تقدیر کرد چرا که با فعالیت خود باعث تشویق و حضور مردم بر سر صنوقهای رای خواهند شد. منتهی اختلافات بر سر تعریف مصدایق است در صورتی که اهداف همه جناحها فارغ از همه اختلافات رشد و توسعه و عزت و اعتلای جمهوری اسلامی و خدمت به مردم است، هیچ یک از جریانها خارج از این اهداف نباید انگیزه دیگری داشته باشند بنابراین اختلافات بر سر روشها است. فلذا اینطور به نظر میرسد که بیشتر از یک لیست در هر دو جناح در انتخابات اعلام حضور میکنند
جریان نواصولگرایی که توسط محمد باقر قالیباف تبلیغ میشد و با توجه به اینکه او نیز در انتخابات ثبتنام کرده، آیا میتواند در قامت لیستی مستقل در انتخابات حضور پیدا کند؟
هر شخصی در اظهار نظر و ارائه دیدگاه خود آزاد است. بر این باور هستم علیرغم اینکه آقای دکتر قالیباف شاخصتر از دیگران در انتخابات است اما احتمال اینکه لیستی مستقل ارائه دهند بسیار اندک است و احتمالا با لیست ارائه شده از سوی شورای وحدت اصولگرایان همکاری خواهند نمود.
پیروزی اصولگرایان در انتخابات اسفند را تا چه اندازه محتمل ارزیابی میکنید؟
فعلا سخن گفتن پیرامون این موضوع که چه جناحی پیروز انتخابات و ریاست مجلس آتی با چه کسی خواهد بود زود است و اگر شخص یا جناحی این نوع رویکرد را مطرح کند، به نوعی میتوان ان را زاییده توهمات ارزیابی کرد تا حقیقتی که واقع خواهد شد.
در صورت پیروزی اصولگرایان در انتخابات، شانس قالیباف را برای ریاست بر مجلس چگونه ارزیابی میکنید؟
اساسا کانون تحلیل و توجه من در مصاحبههایم اصولاً بر جریانها است و نه اشخاص ، اما با اتمام ثبتنام کاندیداتوری مجلس اینطور میتوان برداشت نمود که در مجلس آتی سطح تیم پیروز بیشتر اهمیت دارد تا ریاست و الا ساختار مجلسی با ریاست قوی ولی بدنه ضعیف نتیجهای جز مجلس فعلی نخواهد داشت