روزنامه اصولگرا: عدهای با پرچم ولایتمداری و با کلیدواژه فتنه، ۹ دی را مصادره کردند
به گزارش اقتصادنیوز، این روزنامه در ادامه نوشت: اما متاسفانه برخی هم در لباس دولت و با پرچم ولایتمداری باکلید واژه فتنه، خواسته یا ناخواسته با مصادره حماسه ۹ دی، به جای توجه به رهنمود گویای رهبری، به جای حذف حداقلی و جذب حداکثری، با سوء استفاده از حوادث تلخ و اغتشاشات آن سال، در مسیر حذف حداکثری قدم برداشتند و بسیاری از دوستداران نظام و انقلاب را به حاشیه راندند و آن را به حساب خدمت به انقلاب و رهبری گذاردند.
نتیجه این رویکرد غفلت از عملکرد سالهای آخر دولت قبل و بسترسازی فساد گسترده در آن دوران فراموشی نظارت بر او و رویکرد سختگیرانه و سلبی شورای نگهبان در انتخابات پارلمانی اسفند ۹۰ و اشتباهات عجیب و غریب و نتایج عجیب و غریبتری بود که بحرانهای اقتصادی و سیاسی آغاز دهه ۹۰ را برای کشور رقم زد. گرچه بخش قابل توجهی از این مشکلات ناشی از تخریب چهره کشور توسط ضدانقلاب و عوامل اصلی فتنه و نفاق یعنی آمریکا و اسرائیل و تحریمهای سخت بینالمللی بود اما درست در سالهایی که ما به دلیل همین مشکلات پیش روی نیاز به استفاده از تمامی ظرفیت سیاسی و نخبگانی کشور داشتیم از بخشی از آن به دلیل همین مصادرههای نابجا محروم شدیم. بیآنکه بدانیم با حرکتهای سلبی و حذف حداکثری رقبا به بهانه فتنه تا چه حد و میزان آستانه تحمل انقلاب را در تحمل منتقد و مخالف پائین نشان دادیم که این خودجفایی بزرگ در حق نظام و رهبری به حساب آمده و میآید.
درسی که اکنون ما پس از گذشت یک دهه باید آن را تجربه آینده خویش کنیم اینکه حال بیش از هر زمان دیگری به جلب اعتماد و حمایت مردم نیازمندیم. اگر حمایت مردم نباشد هر اعتراضی با تحریک دشمنان میتواند فتنهای بسازد.
اگر اعتماد عمومی را بازسازی نکنیم و با پای کارآوردن و استفاده از تمامی ظرفیتهای مادی و معنوی، انسانی و نخبگانی، سیاسی و مدیریتی کشور و با پرهیز از هرگونه انحصار طلبی و افراطگرایی و بیاخلاقی و تسویه حسابهای حزبی و جناحی در مسیر حلّ مشکلات کشور و ملّت گام برنداریم و به انقلاب و نظام و مردمی که در عرصهها و صحنههای مختلف وفاداری و صبوری و بزرگواری خود را به نمایش گذاردند خیانت کردهایم.
بپذیریم که حال مردم از اوضاع کشور و در چنبره مشکلات و گرفتاریهای ریز و درشت چندان خوب نیست و از وضع موجود ناراضیاند. گناه آن را به گردن این و آن نیندازیم. همه مسئولیم و همه مسئولند که به قدر نقش و سهم خود در اداره کشور به سامان امور بپردازند و از دامنه مشکلات کم کنند. بپذیریم که با از دست رفتن سرمایه اجتماعی و با روی گرداندن ملت از دولت و حکومت، هیچ نظامی دوام نخواهد آورد. پس قدر این مردم را بدانیم و این وفاداری و صبوری را غنیمت بشمریم.