قرار است اصولگرایان چند لیست بدهند/ اختلاف پایداریها بر سر سهمخواهی برای حضور در لیست است
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایلنا، سیدناصر موسوی لارگانی در پاسخ به این سوال که آیا احزاب و گروههای اصولگرایی به اتحاد لازم جهت حضور در انتخابات پیش رو رسیدهاند؟ گفت: متاسفانه گروههای اصولگرا که به دستههای مختلفی تقسیم شدهاند در دورههای مختلف انتخابات، آنجایی که باید با هم وفاق داشته باشند و کنار هم بنشینند و تصمیمی واحد بگیرند تا الان اینگونه نبوده است.
نماینده اصولگرای مجلس دهم تاکید کرد: مخصوصا در بحث ریاست جمهوری طیف مقابل معمولا با هم هماهنگ میشدند و یک عدهای کنار میرفتند تا آن گزینه مورد نظرشان بتواند رای را بگیرد ولی در میان اصولگرایان این اتحاد و انسجام کمتر دیده شده است. یعنی در سال ۹۲ اگر دو نفر یا یک نفر از اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری کنار رفته بودند، قطعا سرنوشت کشور به اینجا کشیده نمیشد و این وضعیت نبود اما آن اتحاد و انسجامی که باید باشد متاسفانه نبوده است.
نماینده مردم فلاورجان تصریح کرد: الان نیز تا آنجایی که من اطلاع دارم، لیست معمولا در کلان شهرها و به ویژه تهران تاثیرگذار است که آن هم قرار است چند لیست داده شود.
وی در پاسخ به این سوال که چه گروههایی قرار است لیست بدهند؟ گفت: تا آنجایی که من میدانم جبهه پایداری میخواهد لیست دهد، مجمع اصولگرایان و یکی دو گروه دیگر نیز شنیدهام میخواهند لیست جداگانه بدهند. شاید در بعضی موارد افرادی که در لیستهای متفاوت هم هستند همان افراد باشند اما بالاخره این یک نوع اختلاف است و این اختلاف باعث میشود تا طرف مقابل بتواند نتیجه بگیرد لیست واحدی بدهد.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس در پاسخ به این سوال که آیا تایید میکنید که سایر احزاب اصولگرایی جز جبهه پایداری درحال ائتلاف هستند؟ گفت: بنده اطلاعی ندارم، چراکه اصلا ارتباطی با جبهه پایداری ندارم که بدانم چنین تصمیمی گرفتهاند.
موسوی لارگانی در پاسخ به این سوال که چرا در ایام انتخابات همواره شاهد آن هستیم که جبهه پایداری در ائتلاف با دیگر گروههای اصولگرایی مقاومت کرده و حتی با آنها به تقابل میپردازد؟ گفت: به این معنا که بخواهند تقابل داشته باشند نیست بلکه این اختلافات به نظر من در بحث سهمخواهی در آن لیستی است که قرار است داده شود به این نحو که به نظری واحد نمیرسند و میگویند افرادی شایستهتر هستند و باید باشند و از طرف دیگر پذیرفته نمیشود و دلیلشان بیشتر همین مطلب است و مطلب خاصی ندارند شاید میخواهند تعداد بیشتری از پایداریها در لیست باشند. بالاخره اختلاف نظرها سر همین موارد است و مورد خاصی نیست.
نماینده اصولگرای مردم فلاورجان در واکنش به اینکه محمدباقر قالیباف در حالی از سوی شورای نگهبان تایید صلاحیت شده که هنوز پرونده شهرداری تهران در وره وی تعیین تکلیف نشده است، گفت: بنده ازاین موضوع اطلاعی ندارم. نمیتوانم در رابطه با موضوعی که اطلاعی ندارم اظهارنظری کنم.
وی اظهار داشت: اگر واقعیتی باشد، برای بررسی واقعیت باید سازمانهای نظارتی و بازرسی و قوه قضائیه ورود میکردند. اینکه مردم چه میگویند، مردم العیاذ بالله در ارتباط با پیغمبر(ص) هم میگفتند در ارتباط با حضرت علی(ع) هم میگفتند. همین الان شما ببینید تمام نمایندگانی که تایید شدند اگر در شهرستانهایشان بروید هزار ایراد برایشان جور میکنند و میگویند چنین مشکلی هست.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس ادامه داد: وقتی میشود به این مشکل استناد کرد که محکومیتی باشد و اینکه یک فردی گفته باشد که چنین بحثی است به نظر من قابل قبول نیست.
موسوی لارگانی در واکنش به اینکه خیلی از کسانی که به دلایل اقتصادی رد صلاحیت شدهاند شاید محکومیتی نداشتهاند و شنیده شده برخی رد صلاحیتشدگان حتی به استناد گزارش شهروندان رد شدهاند، گفت: اگر بر اساس گزارش شهروند باشد واقعا در حق آن کسی که رد شده ظلم است. ممکن است شهروند به من سلام کند و حواسم نباشد و جواب سلام او را ندهم خب میرود و یک گزارش برای من یا آقای قالیباف ارائه میدهد، شاید خواستهای از آقای قالیباف یا دیگران داشته باشند و مثلا قانونی نبوده و عملیاتی نشده و رفته و گزارشی داده است. قطعا یک سری مستندات باید باشد و اگر مستندات نباشد امکان ندارد.