چهره اصلاحطلب: به خاطر فاصله بیشتر با پایداری جانب قالیباف را نمیگیریم
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از نامه نیوز، کرونا همه مسائل کشور را تحت تاثیر قرار داده اما این طور که معلوم است تاثیر چندانی بر رقابتها برای کسب کرسی ریاست مجلس نداشته است. زاکانی و پایداری با ضریبی تصاعدی رای جمع میکنند و سبد قالیباف هر روز خالیتر میشود. بر اساس شنیدهها معادلات در این مورد پیچیده شده و اوضاع چنان است که تقلا برای جلب رای اندک اصلاح طلبان و مستقلان مجلس نیز افزایش یافته است. این گروه اما اصلا توجهی به این رقابت نداشته و ترجیح میدهند که خود را از این بازی به دور نگاه دارند. در مورد قالیباف اما گویا وضعیت از این قرار است که اصلاح طلبان به هیچ وجه حاضر نیستند که با عمل یا سکوت خود از وی حمایت کنند. این را علی تاجرنیا فعال سیاسی اصلاح طلب و نماینده پیشین مجلس میگوید.
او در گفتوگویی با «نامه نیوز» گفت: «با توجه به مدیریت شورای نگهبان در انتخابات اخیر عملا فراکسیونی به عنوان اصلاح طلب نخواهیم داشت و اندک مستقلانی در مجلس حضور دارند که به تناسب موضوعات جذب فراکسیونهای مختلف میشوند. نکته اینجا است که من فکر میکنم بحث درباره ریاست مجلسی که نحوه سوگیری آن زیر سوال است و این روزها اختیاراتش هم مورد تحدید است، بسیار عبث و بیهوده است.»
وی همچنین گفت: « من فکر میکنم اگر قرار باشد ریاست مجلس در دست قالیباف باشد، این تیر خلاص بر مجلس خواهد بود.».
این نماینده پیشین مجلس در پاسخ به اینکه آیا اصلاح طلبان به خاطر ممانعت از افتادن کرسی ریاست به دست پایداری و زاکانی به قالیباف رضایت دهند، گفت: « به هیچ وجه. با این نظر به شدت مخالف هستم . ما نمی توانیم به دلیل اینکه پایداری به لحاظ تفکر سیاسی یا اجتماعی و فرهنگی فاصله بیشتری با اصلاح طلبان دارد با بی تفاوتی یا با حمایت خود، طرف کسی را بگیریم که از نظر ما در مواردی مورد سوال است.»
تاجرنیا تاکید کرد: « مهمترین رکن اصلاحطلبی ضد فساد بودن و شفافیت در مقابل روشهای رانتی است. اگر ما بنا به مصلحتهایی این کار را انجام دهیم، تمام اصول اصلی و اخلاقی اصلاح طلبی را زیر پا گذاشتهایم. هدف وسیله را توجیه نمیکند. به نظر من بازی ریاست مجلس بازی اصلاح طلبان یا مستقلان نیست. خصوصا که در مجلس فعلی با توجه به نحوه تشکیل، این گروه عملا چنین اثرگذاری ندارند لذا بهتر است که ما این مجلس را با تمام مسائل آن به عهده خودشان بگذاریم و اجازه دهیم که این منازعه در درون جریان اصولگرایی که الان کل مجلس را در اختیار دارد، باقی بماند تا بعدها نخواهیم نسبت به عملکرد هرکدام از این افراد پاسخگوباشیم».
به این ترتیب روشن است که محمد باقر قالیباف روزهای سخت تری پیش رو دارد و اصلا بعید نیست که تمام دستاوردش از انتخابات 98 یک کرسی معمولی در بهارستان باشد و سرنوشت سیاسیاش چیزی شبیه محمدرضا عارف شود.