۴ احمدی نژادی مدعی پست ریاست مجلس هستند
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از نامه نیوز، رایزنی برای تعیین هیأت رئیسه مجلس آینده جدی تر شده است و نامزدهای اصلی برای تصدی کرسی ریاست، بیشتر و علنی تر به فعالیت می پردازند. قرار است اولین عیارسنجی جدی روز یکم اردیبهشت ماه کلید بخورد و هر کدام از مدعیان ریاست وزن خود را بشناسند. سیدناصر موسوی لارگانی با بیان اینکه دعوت روز یکم اردیبهشت ماه از سوی حدادعادل انجام شده، گفت: البته برگزاری مراسم منوط به کسب موجوز از ستاد مقابله با کروناست.
مشروح گفتگوی نامه نیوز با سیدناصر موسوی لارگانی نماینده منتخب مردم فلاورجان در مجلس یازدهم را در ادامه بخوانید.
نامه ای با امضای آقای حدادعادل برای منتخبان مجلس یازدهم ارسال شد که در این هفته همگی دور هم جمع شوند و برای انتخاب هیأت رئیسه آینده رایزنی کنند، چقدر نتیجه این نشست می تواند به هدف ترسیمی آن نزدیک باشد؟
دعوت نامه آقای حدادعادل برای گردهمایی منتخبان در روز یکم اردیبهشت، از طریق پیامک ارسال شد. البته بعد ظهر روز شنبه 30 فروردین دوباره پیامکی فرستادند مبنی بر اینکه «ستاد مبارزه با کرونا مجوز برگزاری جلسه را نداده است بنابراین هر وقت مجوز برگزاری نشست صادر شد تاریخ و زمان جلسه اعلام می شود».
نکته دیگر آنکه در پیامک ارسالی به موضوع تعیین ترکیب هیأت رئیسه مجلس اشاره نشده بود. حالا هر زمان که جلسه منتخبان برگزار شود شاید بزرگان بخواهند سخنان را درباره مجلس آینده بیان کنند.
البته برخی منتخبان دنبال تصدی کرسی های مختلف هیأت رئیسه به ویژه صندلی ریاست هستند، بر همین اساس جلساتی را برگزار کردند.
تا آنجا که اطلاع دارم قرار است فراکسیون «نمایندگان انقلابی و اصولگرا» تشکیل شود. هر تصمیمی آن فراکسیون بگیرد، همان برای انتخاب هیأت رئیسه در صحن علنی مجلس ملاک خواهد بود.
اصلاح طلبانی که به مجلس آینده راه پیدا کردند چند نفر هستند و به سمت حمایت از ریاست کدام شخصیت اصولگرا متمایل خواهند شد؟
اصلاح طلبان و مستقلان مجلس آینده در مجموع کمتر از 50 نفر است و چون جمعی عمل نمی کنند نمی توانند در انتخابات هیأت رئیسه سرنوشتساز باشند. به عبارت دیگر چون همه اصلاح طلبان و مستقل ها با یکدیگر هم نظر نیستند، برخی به سمت آقای قالیباف، برخی با آقای نیکزاد، برخی متمایل به آقای حاجی بابایی و دیگر گزینه ها هستند. حتی امروز خود نمایندگان اصولگرا نیز تصمیم قاطع برای اینکه به چه کسی رأی دهند، نگرفتند.
برخی می گویند آقای حداد عادل برای ریاست آقای قالیباف رایزنی می کند، این ادعا چقدر صحت دارد؟
من اطلاعی ندارم چون تا حالا جلسه ای با آقای حداد نداشتم، حتی بعد از انتخابات با آقای قالیباف نشستی نداشتم.
ریاست آقای قالیباف در مجلس آینده قطعی شده است؟
4 گزینه برای کسب کرسی ریاست بیشتر مطرح هستند، در بین اینها گزینه ای که احتمال رأی آوری دارد آقای قالیباف است.
رقیب جدی آقای قالیباف کیست؟
همه مدعی اند. آقای زاکانی، حاجی بابایی، نیکزاد، فریدون عباسی و دکتر حسینی وزیر اسبق اقتصاد همه در حال رایزنی و فعالیت هستند. اول باید یک جلسه جمعی برگزار و نظرخواهی ضمنی انجام شود تا بتوان بهتر اعلام نظر کرد که چه کسی رقیب جدی آقای قالیباف است.