بزرگترین ترانسفورماتور قدرت ساخت داخل به بهره برداری رسید
وزیر دفاع در این مراسم بارونمایی از بزرگترین ترانسفورماتور قدرت ساخت داخل در ایران ترانسفو گفت: تفاهم نامه لازم در خصوص پروژه های جهش تولید با استاندار زنجان و سازمان برنامه و بودجه استان انجام شده و اتفاقات خوبی در اقتصاد استان رخ خواهد داد و باید کارها هرچه زودتر تسریع شود.
امیر حاتمی به فعالت شرکت ایران ترانسفو زنجان اشاره کرد و افزود: تولیدات این مجموعه صنعتی دانش بنیان بوده و توان کامل چرخه صنعتی را در اختیار دارد که امروز بزرگترین ترانسفورماتور قدرت با توان ۴۰۰ مگا ولت آمپر را برای اولین بار در کشور این شرکت ساخته که در اختیار مجموعه های صنعتی قرار خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه دشمن به دنبال ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران است، ابراز داشت: تنها راه خروج از این نگاه قلدرانه دشمن تلاش و کوشش است.
در ادامه ایشان اظهار داشت ایران ترانسفو در راستای بی نیازی صنعت برق به واردات و جلوگیری از خروج ارز های چند ده میلیون دلاری با اتکا به توان داخلی و پشتکار مهندسان خود اکثر قطعات مورد نیاز ترانسفورماتور را بومی سازی کرده است.
نمایشگاه ساخت داخل که در مجموعه ایران ترانسفو دایر گردیده خود گویای همت بالای مهندسان ایرانی در بی اثر کردن تحریم های ظالمانه علیه کشورمان است.
مدیر عامل گروه صنعتی ایران ترانسفو نیز در این مراسم با اشاره به اینکه ترانسفورماتور 400 MVA 245/21KV به سفارش شرکت هیربدان برای نصب در نیروگاه پاسارگاد قشم برای نخستین بار در شرکت ایران ترانسفو ساخته و با موفقیت تست شده است گفت: ساخت این ترانسفورماتور یک افتخار ملی محسوب می شود.
دکتر ظهیری با اشاره به روند طراحی ،تولید وتست موفقیت آمیز بزرگترین ترانسفورماتور قدرت سه فاز ساخت داخل در شرکت ایران ترانسفو گفت: وجه تمایز اصلی این ترانسفورماتور ، قدرت 400MVA آن است که بالاترین رکورد تولید یک ترانسفورماتور قدرت سه فاز است و تماما به دست توانمند مهندسین و کارگران ایرانی انجام شده است.
به گفته دکتر ظهیری در سه ماهه نخست سال ۹۸ نیز گروه صنعتی ایران ترانسفو چهار ابر ترانسفورماتور با توان 315 مگاولت آمپر و ولتاژ 400 کیلو وات را برای برق خوزستان طراحی، تولید و تحویل داد.
وی با بیان اینکه علاوه بر ابر ترانس ها، دی ماه سال گذشته بزرگترین ترانسفورماتور ۳ فاز برای نخستین بار در کشور با ردیف ولتاژ ۲۰/۲۳۰/۴۰۰ طی ۴ ماه به طول ۱۴.۸ و عرض ۸.۵ و ارتفاع ۱۰.۵ و وزن ۳۴۳ تن برای بهره برداری در شبکه انتقال برق مازندران و گلستان در شرکت ایران ترانسفو ساخته شد.
لازم به ذکر است در این مراسم از نمایشگاه خودکفایی و ساخت داخل ایران ترانسفو نیز بازدید بعمل آمد که در این نمایشگاه انواع قطعات عایقی، روغن و قطعات مکانیکال و الکتریکال ترانسفورماتور که بدست مهندسان گروه صنعتی ایران ترانسفو و شرکت های دانش بنیان داخلی بومی سازی شده به نمایش گذاشته شده است.
که مجموع صرفه جویی ارزی این قطعات بومی شده بیش از ٢٧ میلیون یورو سالیانه می باشد.
مهندسان ایرانی جمله ما میتوانیم را با تولید قطعات مورد نیاز و مورد استفاده در ترانسفورماتور سازی به منصه ظهور گذاشتند.
همه تلاش مجموعه صنعتی ایران ترانسفو عمل به منویات و اوامر مقام معظم رهبری در تحقق جهش تولید، اقتصاد مقاومتی و قطع وابستگی صنعت برق کشور به خارج است که تامین 85 درصدی نیاز صنعت برق کشور به انواع ترانسفورماتور و رآکتور از سوی گروه ایران ترانسفو ،خود گواه این مهم است.
تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.