متخصص حرفهای انواع سقف کاذب شوید!
سقف کاذب در بازسازی خانه، نمای زیبایی به دکوراسیون داخلی ساختمان میبخشد. همچنین علاوه بر زیبایی، کاربردهای دیگری هم دارد. این سقفها بهخاطر گچبریها و نورهای مخفیشان، زیبایی خاصی به نمای داخلی ساختمان میبخشند. با استفاده از سقف کاذب میتوان تأسیسات و سیمکشیها را پوشش داد و دغدغه مخفی نگهداشتن آنها را رفع نمود. علاوه بر آن برخی از انواع آن عایق صوت و حرارت هم میباشند.
ویژگیهای انواع سقف کاذب چیست؟
سقف کاذب ویژگیها و کاربردهای خاصی دارد که در این بخش برخی از مهمترین ویژگیها آمده است. ویژگیهایی که بهصورت تیتر وار در پایین آمده برخی در همه انواع مشترک هستند و برخی مختص نوع خاصی از سقف کاذب میباشند.
- زیبایی بخشیدن به نمای داخلی ساختمان
- پوششی برای سقف اصلی
- پوشاندن عیوب ظاهری
- پوشاندن تأسیسات و سیمکشیها
- عایق صوت و حرارت
- کاهش ارتفاع اتاقها
- عایق رطوبت
کاربرد سقف کاذب در بازسازی ساختمان چیست؟
سقفهای کاذب در بازسازی ساختمان کاربردهای زیادی دارند از جمله:
- زمانی که سقف خانه نم میدهد یا قسمتهایی از آن میریزد، بازسازی به کمک سقفهای کاذب انجام میشود
- اما در برخی موارد که بازسازی بهمنظور زیبایی بیشتر نمای داخلی و افزایش قیمت ساختمان صورت میگیرد هم، از انواع سقف کاذب برای تأکید کردن روی جلوهی قسمتی از فضای خانه بهره میگیرند
- همچنین اگر علت بازسازی خانه، استحکام بخشیدن به بنای ساختمان باشد، سقفهای کاذب بهعنوان یکی از موارد در جهت افزایش عمر و استحکام ساختمان استفاده میشوند
- سقفهای کاذب ارتفاع اتاق را کاهش میدهند، بنابراین در جایی که ارتفاع برایتان مهم است نمیتوانید از هر نوع سقف کاذبی استفاده کنید
- سقفهای کاذب انواع مختلفی دارند که هرکدام نسبت به نیاز مشتری عرضه و اجرا میشوند. در بازسازی ساختمان بایستی با توجه به میزان بودجه و نوع نیاز یا علت بازسازی، سقف کاذب را انتخاب کرد. برای همین شناخت انواع سقفهای کاذب و ویژگیهایشان برای تصمیمگیری درست حائز اهمیت است
برای مثال:
برخی از سقفهای کاذب برای انتقال صدا خوب هستند و برخی دیگر عایق صوت میباشند. سقف کاذب چوبی طول عمر بسیار بالایی دارد و سقف کاذب کناف سرعت بالایی در نصب و اجرا دارد.
انواع سقف کاذب چیست؟
سقف کاذب انواع مختلفی دارد که از متریالهای پیویسی، آهن، گچ، چوب، فلز، طلق، آلومینیوم، کامپوزیت، صفحات فلزی روکشدار و یا ترکیبی از این مواد ساخته میشوند. در زیر بهصورت تیتر وار انواع سقفهای کاذب آورده شده است و بعد خلاصهوار 2 نوع سقف کاذب که کاربرد بیشتری در بازسازی ساختمان دارند را معرفی کرده و ویژگیها و معایب آنها را به اختصار ذکر میکنیم.
- سقف کاذب کناف
- سقف کاذب رابیتس
- سقف کاذب گریلیوم
- سقف کاذب چوبی
- سقف کاذب آکوستیک یا جاذب صوت
- سقف کاذب آلومینیومی و دامپا
- سقف کاذب پیویسی
- سقف کاذب آی گلس
- سقف کاذب ترکیبی
1.سقف کاذب کناف و انواع آن چیست؟
به سقفهای کاذبی که از جنس پانلهای گچی و غیر گچی پیشساخته همراه با پروفیلهای فولادی ساخته میشوند، سقف کاذب کناف میگویند. درواقع کناف نام یک برند آلمانی محبوب است که سقفهای کاذب گچی تولید میکند. به خاطر محبوبیت این برند نام آن بهجای سقفهای کاذب گچی استفاده میشود. این سقفها در دو نوع ثابت و متحرک اجرا میشوند.
مزایای سقف کاذب کناف چیست؟
سقف کاذب کناف دارای ویژگی های زیر میباشد:
- نصب سریع و آسان
- مقاوم در برابر حریق
- قابلیت برداشتن و دسترسی آسان به تأسیسات زیر سقف
- اقتصادی و مقرونبهصرفه بودن
- سبک بودن
- قابلیت نصب چراغ بهصورت توکار و روکار
- سهولت در تعمیر
معایب سقف کاذب کناف چیست؟
اجرا و نصب سقف کناف نسبت به سایر سقفهای کاذب حساستر است و اگر گروه اجراکننده آن حرفهای نباشند و از مواد خوبی استفاده نکرده باشند، سقف کناف ضعیفی خواهید داشت و ترک خورگی در آن به وجود میآید. کناف به دلیل وزن کم، مقاومت کمتری نسبت به فشار دارد، لذا در هنگام انتقال آن باید نهایت دقت به کار گرفته شود.
2.سقف کاذب رابیتس چیست؟
یکی از معروفترین و قدیمیترین سقفهای کاذب، سقف رابیتس و گچ هست. سقف کاذب رابیتس شامل توریهای گالوانیزه و گچ کاری روی آن هست. این سقف کاذب تا حدودی شبیه سقف کاذب کناف است اما اجرای آن نسبت به کناف سختتر و زمان برتر هست. همچنین به دلیل سازه فلزی، وزن بیشتری هم دارد. کاربرد این سقف، اغلب در طراحی به سبک کلاسیک است.
سخن آخر
اگر در بازسازی ساختمان، هدف شما بازسازی خانه، سقف اتاقها، سرویسها و آشپزخانه است، قبل از هر چیز این مقاله را بخوانید تا با آگاهی بیشتر در مورد تغییر و تعمیر و نوع سقفی که باید استفاده شود، تصمیم بگیرید.
تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.