در استان اردبیل؛

آغاز پیش‌فروش بلیت مسافرت‌های نوروزی

کدخبر: ۷۰۷۶۹۴
اقتصادنیوز: مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل از آغاز پیش‌فروش بلیت مسافرت‌های نوروزی در استان اردبیل خبر داد.
آغاز پیش‌فروش بلیت مسافرت‌های نوروزی

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، «کلیم‌الله وثوقی» مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل عصر دوشنبه در جلسه ایمنی راه‌ها و هماهنگی برنامه‌های سفرهای نوروزی در اردبیل اظهار داشت: در استان اردبیل یک‌هزار و 370 دستگاه ناوگان عمومی در ایام تعطیلات نوروزی به مسافران و گردشگران ارائه خدمات می‌کنند که در قالب شرکت‌های مختلف عرضه بلیت اتوبوس و پیش‌فروش آن از امروز آغاز شد.

وی تصریح کرد: بیش از 80 درصد بلیت‌های عرضه شده به صورت غیرحضوری و از طریق سامانه انجام می‌شود و تنها 20 درصد فروش بلیت در داخل ترمینال به انجام می‌رسد.

خبر مرتبط
اقدامات نظارتی سازمان هواپیمایی کشوری در آستانه سفرهای نوروزی

اقتصادنیوز: مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاهها شرکت ها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری به تشریح اقدامات نظارتی این سازمان در آستانه سفرهای نوروز 1404 پرداخت.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل گفت: در بازه زمانی 20 اسفند تا 15 فروردین حمل و نقل مسافر در ایام نوروز پیش‌بینی شده که در اوایل این سفر عمده مسافرت‌ها از سمت کلانشهرها به ویژه تهران، تبریز و شمال کشور به سمت اردبیل انجام شده و در اواخر ایام سفر به ویژه 12 و 13 فروردین این روند شکل معکوس به خود خواهد گرفت.

وثوقی افزود: هموطنان می‌توانند از طریق سامانه 141 هرگونه گلایه، شکایت و نارسایی مشاهده شده را در این فرآیند گزارش داده و همکاران ما نسبت به رفع معایب اقدام کنند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: 266 دستگاه اتوبوس، 252 دستگاه مینی‌بوس و 751 دستگاه سواری در این ایام به مسافران و گردشگران ارائه خدمات خواهند کرد تا امکان جابجایی مسافران به راحتی امکان پذیر شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل اضافه کرد: در مجموع یک‌هزار و 370 دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در ایام تعطیلات نوروزی خدمات‌رسانی می‌کنند که بر اساس نرخ تعیین شده بلیت‌‌فروشی از امروز آغاز شده و به تدریج شاهد برنامه‌ریزی منظم در انجام این سفرها خواهیم بود.

وثوقی بیان کرد: پیش‌بینی می‌کنیم از 25 اسفندماه روند سفرها شدت بیشتری بگیرد و تا 15 اسفندماه در یک فرآیند تدریجی شاهد افزایش سفرها به سمت استان و بالعکس به سمت استان‌های دیگر خواهیم بود.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید