افزایش 100 درصدی خروج نقدینگی حقیقی از بورس
به گزارش اقتصادنیوز، در معاملات امروز بورس تهران شاخص کل بورس با ریزش 37 هزار و 991 واحدی نسبت به روز چهارشنبه به رقم یک میلیون و 450 هزار واحد سقوط کرد.
شاخص هم وزن نیز با افت 10 هزار و 533 واحدی در سطح 439 هزار و 932 واحدی ایستاد.
همچنین شاخص کل فرابورس 528 واحد پائین آمد و در سطح 21 هزار و 468 واحد قرار گرفت.
خروج پول حقیقی
روز شنبه برای دومین روز متوالی ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار منفی شد و 845 میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد که نسبت به روز چهارشنبه رشد 103 درصدی داشته است.
در معاملات امروز بیشترین خروج پول حقیقی به سهام شپنا (پالایش نفت اصفهان) تعلق داشت که ارزش تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی آن 72 میلیارد تومان بود. پس از شپنا، رمپنا (گروه مپنا) و شتران (پالایش نفت تهران) بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند.
سهم های تاثیرگذار بر شاخص بورس
روز شنبه نمادهای «فولاد»، «کگل» و «فملی» بیشترین تاثیر را در افت شاخص کل بورس داشتند.
همچنین سه نماد «میدکو»، «شستا» و «تنوین» نمادهای بزرگ بازار بودند که بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص داشتند.
سهم های تاثیرگذار بر شاخص فرابورس
در فرابورس نیز نمادهای «کگهر»، «بپاس» و «آریا» بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل فرابورس داشتند و «فجهان»، «غصینو» و «دماوند» بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص داشتند.
پرتراکنشترین نمادها
در جدول پرتراکنشترین نمادهای بورس شستا صدرنشین است و فولاد و خودرو در رتبههای بعدی هستند. در فرابورس نیز مدیریت، دی و فجهان پرتراکنشترین نمادها هستند.
افزایش ارزش معاملات خرد
امروز ارزش معاملات کل بازار سهام به رقم 27 هزار و 314 میلیارد تومان رسید که نسبت به روز چهارشنبه 23 درصد کاهش یافته است.
ارزش معاملات خرد نیز با رشد 4 درصدی نسبت به روز کاری قبل به رقم 6 هزار و 394 میلیارد تومان رسید.
عرضه و تقاضای بازار
در پایان معاملات امروز ارزش صفهای خرید نسبت به پایان روز کاری گذشته 43 درصد رشد کرد و در رقم هزار و 251 میلیارد تومان ایستاد. ارزش صفهای فروش نیز 578 درصد افزایش یافت و 468 میلیارد تومان شد.
شرکت پارس فولاد سبزوار (فسبزوار) با صف خرید 414 میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای بازار قرار گرفت. پس از فسبزوار، نمادهای کیمیاتِک (آریان کیمیا تک) و فجهان (مجتمع جهان فولاد سیرجان) بیشترین صف خرید را داشتند.
بیشترین صف فروش نیز به برکت (شرکت دارویی برکت) تعلق داشت که در پایان معاملات صف فروش 47 میلیارد تومانی داشت. پس از برکت، حسیر (شرکت ریل سیر کوثر) و کماسه (شرکت تامین ماسه ریخته گری) بیشترین صف فروش داشتند.
نقشه بورس بر مبنای ارزش معاملات