ارسال تسلیحات به اوکراین برای آلمان دردسر شد!
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، حدود ۴۶۰۰ نفر روز سهشنبه طی رویدادی در برلین تجمعاتی برپا کردند که توسط حزب راستگرای «آلترناتیو برای آلمان» سازماندهی شد. طبق گزارشهای محلی، این تجمعات در پارکی واقع در مرکز پایتخت به اتمام رسیده و با درگیریهای لفظی همراه بوده است.
واکنش روسیه به برکناری رئیس مجلس نمایندگان آمریکا
طبق گزارش راشا تودی، شرکتکنندگان بنرهایی در دست داشته و خواستار «پاسخگویی» مقامات دولتی از جمله «اولاف شولتس» صدراعظم آلمان و «آنالنا بربوک» وزیر امور خارجه این کشور شدند. همچنین معترضان در این تجمعات از سیاستهای دولت آلمان از جمله ارسال تسلیحات به اوکراین و مدیریت ورود پناهجویان انتقاد کردند. با این حال رسانههای ملی این رویداد و اعتراضات را تحت عنوان «تئوریهای توطئه» نادیده گرفتند.
تصویب طرح جدید آمریکا علیه ایران
در دوسلدورف نیز سازماندهندگان چپگرا تجمعی را برپا کردند که طی آن معترضان با در دست داشتن بنری خواستار «صلح بدون ناتو» و پایان دادن به پیگرد قانونی «جولیان آسانژ» بنیانگذار وبسایت افشاگر ویکیلیکس شدند. این روزنامهنگار در یک زندان فوق امنیتی در انگلیس نگهداری میشود و در انتظار استرداد به ایالات متحده آمریکاست.
یکی از معترضان ضمن بیان احساسات ضدناتویی خود گفت: هفتاد سال است که آمریکا جنگی را یکی پس از دیگری به راه میاندازد. ظاهرا میگوید درباره دموکراسی است اما در حقیقت درباره منابع طبیعی است.
طبق گزارش دویچه وله، سوم اکتبر برای مردم آلمان «روز وحدت» به شمار میرود و جز تعطیلات رسمی این کشور است. در پایان جنگ جهانی دوم آلمان به دو کشور جدا به نامهای «جمهوری فدرال آلمان» و «جمهوری دموکراتیک آلمان» تفکیک شد. این جدائی از سال ۱۹۴۵ تا سال ۱۹۹۰ ادامه یافت. «وحدت دو آلمان» یکی از مهمترین رویدادهای تاریخ معاصر آلمان و جهان بود. با ادغام بخش شرقی و غربی، کشور آلمان فدرال با جمعیتی بیش از ۸۳ میلیون تن، به پرجمعیتترین کشور قاره اروپا پس از روسیه تبدیل شد.