بلای حذف نان از رژیم غذایی، بر بدن
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از روزیاتو، در ادامه می خواهیم ببینیم اگر مصرف نان را برای همیشه کنار بگذاریم چه اتفاقی برایمان رخ می دهد.
با این نوشیدنی خطر ابتلا به دیابت 50 درصد کم میشود
۱- ممکن است پاهایتان دچار گرفتگی عضلات شوند
5 باور رایج درباره سلامتی که کاملاً غلط هستند!
کسانی که قصد کاهش وزن دارند، سعی می کنند میزان کربوهیدرات دریافتی خود را به حداقل برسانند، اما قطع کامل مصرف نان می تواند عوارض ناخوشایندی داشته باشد. اگر قصد گرفتن رژیم کتو (Keto) داشتید که به معنای حذف تقریباً کامل نان و دیگر کربوهیدرات ها است، احتمالش هست که گرفتگی های عضلانی ای را در ناحیه ی پا تجربه کنید. این انقباضات دردناک معمولاً شب ها رخ می دهند و ممکن است از چند ثانیه تا چند دقیقه به طول انجامند. نان الکترولیت فراوانی دارد و وقتی بدن این ماده را به اندازه ی کافی دریافت نکند، ممکن است منجر به گرفتگی های عضلانی شود.
۲- ممکن است احساس خستگی کنید
نان سفید سالم ترین راه برای دریافت کربوهیدرات به میزان کافی نیست، اما مصرف متعادل نان گندم کامل و نان جوانه ی گندم انرژی بیشتری به بدن می بخشد. این نان ها به دلیل آنکه سرشار از فیبر، آهن و منیزیم هستند کمک می کنند احساس سیری کنید و پرانرژی باشید و حتی می توانند کمک کنند انرژی لازم برای رفتن به باشگاه بعد از یک روز شلوغ کاری را به دست آورید.
۳- ممکن است بیشتر هوس شیرینی جات کنید
از آنجایی که از نان می توان به عنوان منبع انرژی استفاده کرد، با قطع کامل مصرف آن مجبور خواهید شد منبع دیگری برای تأمین انرژی بدن خود پیدا کنید. وقتی احساس خستگی و بی حالی می کنیم، به طور خودکار به سراغ مواد غذایی ای می رویم که انرژی مان را فوراً بالا ببرند، مانند خوراکی ها و نوشیدنی های شیرین. مصرف متعادل نان باعث افزایش وزن نمی شود، اما خوردن شیرینی و شکلات با هر بار احساس خستگی به طور حتم وزن تان را بالا خواهد برد.
۴- ممکن است دستشویی رفتن برایتان دشوار شود
اگر مصرف نان سفید معمولی را کنار بگذارید، شاید مشکل چندانی پیدا نکنید، اما حذف نان غلات کامل یا نان چاودار ممکن است باعث شود زمان بیشتری را صرف رفتن به دستشویی کنید. نان غلات کامل فیبر بالایی دارد، چیزی که به گوارش کمک می کند و تحقیقات ثابت کرده از ملین ها در رفع یبوست مؤثرتر است.
۵- ممکن است نوسانات خلقی تان تشدید شود
اگر احساس کرده اید که هیچ چیزی سریع تر از یک قاچ پیتزا روحیه تان را بالا نمی برد، در حقیقت یک توضیح علمی برای آن وجود دارد. مصرف کربوهیدرات باعث آزاد شدن ماده شیمیایی ای به نام سروتونین می شود که کار آن ایجاد حال خوب در ما است و می تواند حتی اشتها را سرکوب کند. این بدان معنی است که مصرف گاه و بیگاه کربوهیدرات های سالم می تواند باعث بالا رفتن روحیه و مهار گرسنگی شود.
۶- ممکن است ریسک ابتلایتان به بیماری قلبی بیشتر شود
نوع غلاتی که تصمیم به حذف آن از رژیم غذایی خود می گیرید ممکن است تأثیری دگرگون کننده در سلامتی قلبی تان داشته باشد. کربوهیدرات های تصفیه شده می توانند ریسک ابتلا به بیماری قلبی را بالا ببرند، اما تحقیقات ثابت کرده مصرف غلات کامل باعث کاهش کلسترول می شود و شما را از بسیاری از مشکلات قلبی نگران کننده مصون نگه می دارد.