سردار رادان از پزشکیان تشکر کرد

کدخبر: ۷۱۴۰۱۱
اقتصادنیوز: فرمانده کل انتظامی کشور، در نامه‌ای از تلاش‌ها و حمایت‌های مؤثر رئیس‌جمهور در راه‌اندازی و اجرای پویش ملی «نه به تصادف" تقدیر کرد.
سردار رادان از پزشکیان تشکر کرد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا،  سردار رادان در این نامه، با اشاره به تأثیر قابل توجه این پویش در کاهش سوانح رانندگی و ارتقای ایمنی ترافیک، از نقش کلیدی دولت و همکاری دستگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط با ایمنی سفرهای نوروزی قدردانی کرد.

وی این پویش را نمادی از بهره‌گیری از ظرفیت‌های ملی، مشارکت بخش‌های مختلف جامعه و اراده مردم برای کاهش تصادفات رانندگی و خسارات جانی و مالی ناشی از آن دانست.

خبر مرتبط
بیشترین عوامل تصادفات سفرهای نوروزی از زبان سردار رادان

اقتصادنیوز: فرمانده انتظامی کل کشور سرعت غیر مجاز، عدم توجه به جلو و عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه را بیشترین عوامل تصادفات سفرهای نوروزی عنوان کرد.



فرمانده کل انتظامی کشور همچنین به تلاش‌های دولت، به‌ویژه وزرای کشور و بهداشت، در اجرای این طرح اشاره کرد و از اهتمام جدی برای ارتقای ایمنی جاده‌ها و تأمین امنیت مسافران قدردانی کرد.

وی اجرای این برنامه‌ها را عاملی برای افزایش احساس امنیت، کاهش نگرانی‌های عمومی و بهبود کیفیت خدمات سفر عنوان کرد.

63419990

سردار رادان ابراز امیدواری کرد که با ادامه حمایت‌ها و اقدامات مؤثر، در سال جاری و آینده شاهد کاهش چشمگیر سوانح رانندگی باشیم.

وی در پایان، با آرزوی سربلندی ایران اسلامی، توفیق روزافزون مسئولان و خدمت‌گزاران نظام جمهوری اسلامی را از درگاه خداوند متعال مسئلت کرد.

بر اساس گزارش سایت پلیس، این پویش ملی، که با شعار نه به تصادف آغاز شده است، به‌عنوان نمونه‌ای موفق از همکاری بین‌بخشی، توانست نقش مهمی در جلب مشارکت مردمی و فرهنگ‌سازی ایمنی ترافیکی ایفا کند.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید