بندرعباس تعطیل شد

کدخبر: ۷۱۶۶۵۸
اقتصادنیوز: در پی حادثه انفجار بندر شهید رجایی و آلودگی هوا، تمامی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات شهرستان بندرعباس در روز یکشنبه هفتم اردیبهشت ۱۴۰۴ تعطیل اعلام شد.
بندرعباس تعطیل شد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان در پی حادثه انفجار بندر شهید رجایی و آلودگی هوا، از تعطیلی تمامی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات شهرستان بندرعباس در روز یکشنبه هفتم اردیبهشت ۱۴۰۴ خبر داد.

روابط عمومی استانداری هرمزگان گزارش داد، مهراد حسن‌زاده شامگاه شنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: این تصمیم به دنبال وقوع حادثه انفجار در محدوده بندر شهید رجایی و افزایش سطح آلاینده‌ها در فضای شهری اتخاذ شده است.

خبر مرتبط
اطلاعیه هلال‌احمر درباره آخرین اقدامات امدادی در اسکله شهیدرجایی

اقتصادنیوز: جمعیت هلال‌احمر در اطلاعیه‌ای با اشاره به حضور میدانی رئیس این جمعیت در محل حادثه انفجار در اسکله شهید رجایی اعلام کرد که در حال حاضر ۶۰ نیروی امدادی برای کمک به حادثه‌دیدگان در منطقه حضور دارند

به گفته حسن‌زاده، در پی این حادثه، مقادیر زیادی از گازها و ذرات آلاینده در سطح شهر بندرعباس منتشر شده که می‌تواند سلامت شهروندان، به‌ویژه کودکان، سالمندان و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای را تهدید کند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان یادآور شد: با هدف پیشگیری از آسیب‌های احتمالی و رعایت پروتکل‌های ایمنی، تمام مدارس این شهرستان در همه مقاطع تحصیلی، اعم از دولتی و غیردولتی، تعطیل خواهند بود؛ همچنین فعالیت دانشگاه‌ها و ادارات نیز فردا به حالت تعلیق درمی‌آید.

وی با اشاره به هماهنگی کامل دستگاه‌های اجرایی، اورژانس، آتش‌نشانی، محیط زیست و سایر نهادهای مرتبط، خاطرنشان کرد: تیم‌های تخصصی در حال بررسی ابعاد دقیق حادثه و میزان آلودگی هستند و اطلاعیه‌های تکمیلی از طریق رسانه‌های رسمی منتشر خواهد شد.

حسن‌زاده از شهروندان خواست ضمن حفظ آرامش، از حضور غیرضروری در فضای باز و ترددهای بی‌مورد در سطح شهر خودداری کنند.

خبر مرتبط
آخرین وضعیت حادثه در اسکله شهید رجایی / 8 نفر فوتی تا این لحظه

اقتصادنیوز: تا این لحظه حدود ۷۰۰ تا ۷۵۰ نفر در حادثه انفجار بندرعباس مصدوم شده‌اند که از این تعداد، ۲۱۲ نفر به صورت سرپایی مداوا شدند و متأسفانه تا این لحظه آمار قطعی جان‌باختگان ۸ نفر است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری بندر شهید رجایی هرمزگان تاکید کرد: لازم است مردم استان اخبار مرتبط با این حادثه را صرفا از طریق منابع رسمی پیگیری کنند تا از بروز شایعات و اطلاعات نادرست جلوگیری شود.

این تعطیلی در حالی اعلام شده است که کارشناسان محیط زیست و بهداشت نیز نسبت به افزایش آلودگی هوا در محدوده شهری بندرعباس هشدار داده‌اند و از شهروندان خواسته‌اند حتی‌الامکان در فضای بسته باقی بمانند و از ماسک‌های مناسب برای کاهش آسیب استفاده کنند.

گزارش‌های تکمیلی درباره علت انفجار، میزان خسارت و روند پاک‌سازی محیط، به زودی توسط مراجع رسمی منتشر خواهد شد.

انفجار بزرگی که امروز شنبه، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ در بندر شهید رجایی بندرعباس به وقوع پیوست، تاکنون پنج کشته، ۶ مفقودی و ۷۶۰ مجروح برجا گذاشته است اما اطلاعات دقیقی درباره علت وقوع حادثه در دست نیست.

به گزارش ایرنا رئیس‌جمهور کشورمان دستور بررسی سریع موضوع این حادثه را صادر کردند و هم‌اکنون وزیر کشور به نمایندگی از شخص دکتر پزشکیان در بندر عباس حضور دارد؛ همچنین وزیر راه و شهرسازی و سرپرست سازمان بنادر و دریانوردی نیز در این بندر استقرار یافته‌اند.

پربازدیدترین‌ها
اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید