واکنش آمریکا به تهدیدات چین پس از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ

کدخبر: ۷۰۸۱۰۱
اقتصادنیوز: وزیر دفاع آمریکا امروز چهارشنبه از آمادگی ارتش این کشور برای تقابل نظامی با چین خبر داد.
واکنش آمریکا به تهدیدات چین پس از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، «پت هگست»، وزیر دفاع آمریکا امروز چهارشنبه در واکنش به تهدیدات چین پس از اعمال تعرفه‌های جدید از سوی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، گفت که این کشور آماده جنگ با چین است.

خبرگزاری آناتولی گزارش داد، این در حالی است که بنابر تحلیل کارشناسان نظامی، چین با موشک های دانگ فنگ قادر است ناوگان نظامی آمریکا در شرق آسیا را به شدت تهدید کند و ناوهای هواپیما بر آمریکا طعمه‌های خوبی برای موشک‌های چینی هستند.

هگسن در ادامه با تاکید بر نیاز به قدرت نظامی برای بازدارندگی گفت که «ما آماده‌ایم.»

خبر مرتبط
نبرد تجاری جدید؛ آیا تعرفه‌های ترامپ اقتصاد آمریکا را متحول می‌کند؟

اقتصادنیوز: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در کنگره از سیاست‌های اقتصادی‌اش، به‌ویژه اعمال تعرفه‌های سنگین بر کالاهای وارداتی از چین، کانادا و مکزیک، دفاع کرد. او این اقدامات را راهی برای بازگرداندن ثروت به آمریکا دانست و تأثیرات منفی آن را «اختلالی کوچک» توصیف کرد. با این حال، بازارهای مالی واکنش شدیدی نشان دادند و شاخص S&P 500 به پایین‌ترین سطح خود از زمان انتخابات سقوط کرد.

وزیر دفاع آمریکا افزود: «ما در جهانی خطرناک با کشورهای قدرتمند و در حال رشد با تفکرات بسیار متفاوت زندگی می‌کنیم. آنها به سرعت در حال افزایش هزینه‌های نظامی و فناوری پیشرفته هستند.»

لین جیان، سخنگوی وزارت خارجه چین در روزهای گذشته هشدار داد که پکن در واکنش به اقدامات آمریکا، چه در جنگ تجاری یا درگیری نظامی، «آماده جنگ» است.

هگست با تاکید بر اینکه لزوم قدرت بازدارندگی افزود که «اگر می‌خواهیم از جنگ با چینی‌ها یا دیگران اجتناب کنیم، باید قوی باشیم.»

هفته نامه «نشنال اینترست» چندی قبل در تحلیلی به قلم «مایا کارلین» نوشت، موشک «دانگ فنگ-۲۱به طور خاص تهدیدات دریایی را با دقت هدف قرار می‌دهد و می‌تواند ناوهای هواپیمابر ایالات متحده را در بیش از ۱۰۰۰ مایلی دور از ساحل تهدید کند. این تحولات چالشی جدی برای تسلط نیروی دریایی ایالات متحده در غرب اقیانوس آرام است.

در بخش دیگر این تحلیل آمده است، چین به افزایش ذخایر موشک‌های بالستیک، قاتل ناوهای هواپیمابر خود ادامه می دهد و دانگ فنگ- ۲۱ بخش مهمی از این موجودی است.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید