شمخانی: به حمایت از مقاومت و ملت فلسطین ادامه می‌دهیم

کدخبر: ۷۱۱۷۶۹
اقتصادنیوز: مشاور سیاسی رهبر انقلاب گفت: ملت ایران مقاوم است و به حمایت از مقاومت و ملت فلسطین به رغم فشارهای اقتصادی و تلاش دشمنان ادامه می‌دهد.
شمخانی: به حمایت از مقاومت و ملت فلسطین ادامه می‌دهیم

به گزارش ایسنا، دریابان «علی شمخانی» مشاور سیاسی آیت الله العظمی سید «علی خامنه‌ای» رهبر انقلاب اسلامی ایران در حاشیه مراسم روز جهانی قدس تاکید کرد: ملت ایران مقاوم است و به حمایت از مقاومت و ملت فلسطین به رغم فشارهای اقتصادی و تلاش دشمنان ادامه می‌دهد.

خبر مرتبط
شمخانی: پاسخ ایران به نامه ترامپ خویشتندارانه بود

اقتصادنیوز: دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی بخشی درباره روح پاسخ ایران به نامه ترامپ گفت که این نامه خویشتندارانه تنظیم شده است.

وی در گفت‌وگو با العهد ادامه داد: بعد از ۴۶ سال از  اعلام روز جهانی قدس توسط امام خمینی(ره)و به رغم فشارهای اقتصادی و تلاش دشمنان برای فشار بر ملت ایران، همچنان ملت ایران مقاوم است و به حمایت خود از مقاومت و ملت فلسطین ادامه می‌دهد و این بیانگر پافشاری آن در این مسیر است.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید