سفر وزیر دفاع عربستان به تهران بسیار مهم است

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، «علیرضا عنایتی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در عربستان در مصاحبه با الشرق الاسط اعلام کرد که سفر خالد بن سلمان، وزیر دفاع عربستان به تهران شاهدی بر پیشبرد روابط با روندی شتابان از زمان ازسرگیری روابط در کمتر از دو سال قبل است.
وی افزود: ما امیدواریم اتفاقات خوبی برای منطقه رخ دهد، ایران و عربستان دو کشور مهم هستند و سفر شاهزاده خالد بن سلمان، وزیر دفاع عربستان به ایران بسیار مهم است، او طی این سفر با سید علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی ایران و همچنین مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران و رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و دبیر شورای امنیت ملی ایران دیدار و گفتوگو کرد.
عنایتی عنوان داشت: طی این سفر روابط ثمربخش، سازنده، مثبت و رو به رشد میان ایران و عربستان در سطح دوجانبه مورد بررسی قرار گرفت. همچنین درخصوص مسائلی که برای منطقه مهم است و به نفع امنیت و ثبات در منطقه است و نیز رخدادها در جهان اسلام و حمایت از مسئله فلسطین گفتوگو شد.
سفیر ایران در عربستان خاطرنشان کرد: دو کشور پتانسیلهای بالایی دارند و نیازی برای فعال سازی این پتانسیلها در توسعه روابط وجود دارد. رهبر انقلاب نیز بر اهمیت روابط ایران و عربستان تاکید کرده و ادامه آن را به نفع همگان دانستند و ما توجه ویژهای برای این سفر قائل هستیم.
عنایتی گفت: سفر وزیر دفاع عربستان تاکیدی بر اراده دو کشور جهت ادامه روابط و تقویت آن و فعال سازی توافقات صورت گرفته و ترسیم آینده روشن برای روابط در سطح دوجانبهای یا منطقهای است.
این دیپلمات ایرانی تصریح کرد، منطقه نیازمند همبستگی و همکاری میان کشورهایش به ویژه عربستان و ایران است.
وی افزود: زمانی که ما در مورد امنیت یا ثبات منطقه صحبت میکنیم، این دو امر ممکن نیست که جز با تشریک مساعی تمامی کشورهای منطقه و اینکه کشورهای منطقه دور هم بنشینند و آینده را به دستان خود ترسیم کنند، محقق شوند.