مدارس بهمئی در کهگیلویه وبویراحمد هم غیرحضوری شد
اقتصادنیوز: مدیر کل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه وبویراحمد اعلام کرد که فعالیت مدارس شهرستان گرمسیری بهمئی در این استان در روز شنبه غیرحضوری خواهد بود.
![مدارس بهمئی در کهگیلویه وبویراحمد هم غیرحضوری شد](https://cdn.eghtesadnews.com/thumbnail/66gQ5lwoN8OG/mW4TY_vzMeEG1fqb61-mcCKrGYGcOSm4SW9Yyhl5b2N1qvFeEPKLcFkzrdrrAcG9cg9gAf9kJWJmze2Es8GZhDlkJqwVKQrtQihU08U6jsc,/%D8%AA%D8%B9%D8%B7%DB%8C%D9%84%DB%8C+%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B3+%2A.jpg)
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، علیرضا نیکروز اعلام کرد: مدارس شهرستان بهمئی در نوبت صبح روز شنبه ۲٠ بهمن ماه به علت آلودگی هوا تعطیل و غیرحضوری است.
او گفت که فعالیت مدارس همه مقاطع تحصیلی در سایر شهرستانهای سردسیری و گرمسیری استان کهگیلویه و بویراحمد برقرار است. بهمئی از شهرستان های ۹ گانه استان کهگیلویه وبویراحمد و فاصله اش با یاسوج حدود ۲۸۰ کیلومتر است.